Pappi Australiaan
Sydneyn Etelän Ristin seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2019

Suomen evankelis-luterilainen kirkko palvelee yhdessä ulkomaisten sisarkirkkojen ja suomalaisten kristillisten yhdistysten kanssa ulkosuomalaisia noin 40 maassa. Australiassa yhteistyökumppanimme on Australian luterilainen kirkko (LCA), jonka kanssa Suomen ev.lut. kirkolla on yhteistyösopimus. Siihen liittyen avustamme Australian luterilaisen kirkon suomenkielisiä seurakuntia niiden etsiessä työntekijöitä Suomesta. Nyt on haussa itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, seurakuntatyöhön sitoutunut sekä uusiin olosuhteisiin ja tehtäviin sopeutuva

PAPPI AUSTRALIAAN

Sydneyn Etelän Ristin seurakuntaan. Papin tehtävänä on palvella Sydneyn alueella asuvia noin kahta tuhatta suomalaista. Tehtävän asemapaikka on Sydney ja jumalanpalveluspaikkoja ovat tällä hetkellä ainakin Bass Hill, St.Paul, Woy Woy ja Wollongong.

Siirtolaispapin tehtävään hakevan tulee olla kelpoinen Suomen evankelis-luterilaisen kirkon papin virkaan. Valitulla tulee olla erinomainen suomen kielen kirjallinen ja suullinen sekä sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää seurakuntatyön kokemusta, hyviä sosiaalisia ja hallinnollisia taitoja, kokemusta vapaaehtoistyön johtamisesta, innovatiivisuutta sekä organisointikykyä. Tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttöä suurkaupungissa. Kirkon ulkosuomalaistyön kokemus ja/tai kokemus ulkosuomalaisuudesta luetaan eduksi. Lopullisen päätöksen valinnasta tekee Etelän Ristin seurakunta.

Tehtävän palkkaus määräytyy Australian luterilaisen kirkon (LCA) palkkasuositusten mukaisesti. LCA:ssa pappisvirka on avoin vain miehille. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävän toimikausi on 4 vuotta ja se tulee ottaa vastaan toukokuuhun 2021 mennessä tai sopimuksen mukaan. Työlupa- ja viisumiprosessien pitkän keston vuoksi tehtävä on haettavana jo nyt.

Hakeminen:
Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen pyydämme sähköisen rekrytointipalvelun kautta, os. evl.fi/tyopaikat. Hakemusten on oltava perillä viimeistään perjantaina 22.11.2019 kello 15.00. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun, joka pidetään tiistaina 3.12.2019 Kirkon talossa (Eteläranta 8).

Tiedusteluihin vastaavat:
· Kirkon ulkosuomalaistyön johtaja Mauri Vihko, p. +358 40 688 1443, mauri.vihko@evl.fi
· Etelän Ristin seurakunnan pastori Aapo Kaivosoja, aapo.kaivosoja@lca.org.au
· Australian Suomi-konferenssin presidentti Ian Vainikka, ian.vainikka@gmail.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312340
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Ulkomaat Kaikki