(Poistunut julkaisusta)

Paperin tuotannon oppisopimuskoulutusohjelma, Tervasaari
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti.

Haemme UPM Tervasaaren tehtaalle Valkeakoskelle tulevaisuuden paperiammattilaisia maaliskuussa 2020 alkavaan oppisopimuskoulutusohjelmaan. Valituille tarjoamme kahden vuoden määräaikaisen työpaikan, mahdollisuuden saada ammattitutkinto ja monipuolinen käytännön osaaminen. Työsuhteen jatkoa suunnitellaan sinun oman kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.

UPM:n oppisopimuskoulutuksessa kehityt paperinvalmistusprosessin moniosaajaksi ja työskentelet tuotantolaitoksemme prosessitehtävissä.

Tervasaaren tehtaalla valmistetaan erikoispapereita kahdella paperikoneella. Tehdas työllistää noin 300 eri alojen ammattilaista.

Lue lisää oppisopimuskoulutusohjelmasta sivuiltamme: www.upm.fi/oppisopimus.

Terveiset tulevalta työkaverilta

”Tuotannon työtehtävissä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten haasteiden parissa. Tukenasi on ammattitaitoinen ja kokenut työyhteisö. Aktiivisuus ja positiivinen asenne luovat edellytykset työssä menestymiseen!”

Mitä teet

Oppisopimuskoulutuksemme koostuu sekä käytännön työssäoppimisesta että lähiopetusjaksoista. Sen aikana suoritat prosessiteollisuuden ammattitutkinnon.

Työssä pääset soveltamaan osaamistasi käytäntöön. Paperinvalmistuksen alueella on useita tehtäväalueita, mm. superkalanteri, sylinterit, massan valmistaminen, jälkikäsittely, pituusleikkuri ja raaka-aineiden ja lopputuotteiden logistiikka.

Kuka olet

 • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on jo ammatillinen peruskoulutus sähkö-, automaatio-, kone-, metalli-, tai prosessiteollisuuden alalta
 • Aikaisempi työkokemus vastaavilta aloilta katsotaan eduksesi
 • Käytät sujuvasti tietotekniikkaa ja pidät uusien järjestelmien oppimisesta
 • Olet yhteistyökykyinen, aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti uuden oppimiseen
 • Olet joustava vaihtuvia tehtäviä, tilanteita ja työvuoroja kohtaan
 • Kannat vastuuta ja olet valmis tekemään päätöksiä vaihtelevissa tilanteissa
 • Puhut suomea hyvin ja hallitset englannin kielen kohtalaisesti

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantomestari Tuula Seilonen, puh. 0204162622, tai HR asiantuntija Katja Kilpinen, puh. 0204146679. Yhteydenotot arkisin klo 10:00-14:00 välisenä aikana.

Jätät hakemuksesi oheisen linkin kautta 02.12.2019 mennessä. Täytäthän huolellisesti hakulomakkeen jokaisen kohdan.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.