(Poistunut julkaisusta)

Paperin kunnossapidon oppisopimuskoulutusohjelma, Kymi
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt tulevaisuuden paperiammattilaisia kaksi vuotta kestävään oppisopimuskoulutusohjelmaan Kymin paperitehtaallemme Kouvolaan. Koulutus alkaa maaliskuussa 2020. Koulutusyhteistyökumppanina koulutusohjelmassa toimii Saimaan ammattiopisto Sampo.

Lue lisää oppisopimuskoulutusohjelmasta sivuiltamme: www.upm.fi/oppisopimus

Mitä teet

Koulutamme sinusta oppisopimuksella moniosaajan, joka työskentelee kunnossapitotehtävissä tehtaallamme.

Kunnossapidon tehtävissä huolehdit koneiden ja laitteiden ennakkohuolto- ja korjaustöistä. Työtä tehdään niin valvomossa kuin aktiivisesti tehtaalla kiertäen. Tieto- ja tuotannonohjausjärjestelmien sujuva käyttö on osa jokapäiväistä työtä. Kunnossapidossa työskennellään pääsääntöisesti päivätyössä.

Kuka olet

Etsimme vastuullista ja yhteistyötaitoista henkilöä, joka pystyy myös työskentelemään itsenäisesti.  Aktiivinen, omatoiminen ote ja positiivinen asenne sekä palo oman ammattitaidon kehittämiseen ovat oppisopimuskoulutusohjelmassa menestymisen lähtökohtia. Sinulla on ammatillinen perustutkinto esimerkiksi prosessiteollisuuden, sähkö-/automaatiotekniikan tai kone-/metallitekniikan alalta. Kunnossapitotehtäviin valittavilta henkilöiltä vaaditaan lisäksi vähintään kahden vuoden viimeaikainen käytännön kokemus asennus- tai kunnossapitotehtävistä. Kielitaitovaatimuksena on sujuva suomen ja kohtuullinen englannin kielen taito.

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet:Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin henkilöstöpäällikkö Kai Latvala, puh. +358405899508 ja HR-spesialisti Mari Haaja, puh. +358408235101.

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 2.12.2019. Täytäthän huolellisesti jokaisen kohdan.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.