(Poistunut julkaisusta)

PAPERI-/SELLUTEKNIIKAN INSINÖÖRI
BIM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Menestys vaatii hyviä tekijöitä. Haemme uutta insinööriä tekniseen myyntiin vastaamaan omista asiakkuuksistaan.

Pidät tuotannonläheisestä työstä ja haluat toimia yhteistyökumppaniemme kanssa tiiviissä yhteistyössä. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja valmis kantamaan vastuuta. Tunnet paloa yhdistää BIM:in kemiallisia ratkaisuja partneriemme prosessien laadun ja tehokkuuden kehittämiseksi. Tehtävässäsi hoidat ja kehität itsenäisesti omia asiakkuuksiasi. Luot asiakasrajapintaan moniulotteisia verkostoja ohjataksesi liiketoimintaa tavoitteiden mukaiseen suuntaan. Työskentelet monipuolisesti ja läheisesti asiakkaan tuotannon kanssa. Seuraat mm. aktiivisesti suorituskykyä sovittujen mittareiden avulla ja reagoit poikkeamiin. Koordinoit teknisen asiakaspalvelun tehtäviä  ja osallistut tarvittaessa mm. kemikaalihuoltoon, näytteiden keruuseen sekä annostelulaitteiden ja -linjojen asennukseen ja huoltoon. Myös koeajojen tekninen ja kaupallinen suunnittelu, toteutus, seuranta ja raportointi yhdessä muun myyntihenkilöstön, kemistin ja teknisen asiakaspalvelun kanssa kuuluu tehtäviisi. Rooli on itsenäinen ja sitä on mahdollisuus muokata oman osaamisen mukaan. Olet osa Länsi-Suomen myyntitiimiä ja raportoit aluepäällikölle.

Hakemallamme henkilöllä on halu ja kyky verkostoitua ja toimia aktiivisena osana tiimiä, kollegoita tukien. Hoidat asiakastyösi kuitenkin oma-aloitteisesti ja haluat oppia uusia asioita. Määrätietoinen, tavoitteisiin pyrkivä asenne ja itsensä tehokas johtaminen ovat työn kulmakiviä. Ongelmanratkaisu on sinulle luontaista ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Odotamme sinulta paperinvalmistuksen, sellunkeiton tai näihin olennaisesti liittyvän prosessin tuntemista ja siihen soveltuvaa koulutusta (DI tai AMK-insinööri), sekä englanninkielen hallintaa. Koska työ on liikkuvaa, ajokortti on välttämätön.

BIM Finland tarjoaa sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi perheyhtiön tuomia vapaita työskentelymalleja, monipuolisia tulevaisuuden uranäkymiä, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisen tiimin tukemana. Pääset muokkaamaan työnkuvaa oman osaamisesi mukaan ja toimimaan monipuolisen asiakaskuntamme kanssa ajantasaista teknologiaa hyödyntäen.

Mikäli palat halusta tehdä tulosta paperi- ja selluteollisuuden parissa ja tunnistat itsesi ilmoituksesta, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 22.1.2019 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-13590. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Anne Harrila, p. 040 657 0247.