(Poistunut julkaisusta)

Panohenkilö, Fat Lizard Brewing company
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020
Asiakkaamme Fat Lizard etsii kasvavaan joukkoonsa panohenkilöä. Jos olet intohimoinen oluiden harrastaja tai alan ammattilainen, joka haluaa päästä kehittämään omaa osaamistaan, saatat olla etsimämme henkilö! Pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman nopeasti, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa vaan laita CV:si ja motivaatiokirjeesi meille jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet tiimisi kanssa vastuussa koko oluen panemisprosessista. Työ on melko fyysistä ja sisältää painavien asioiden, kuten mallassäkien, nostelua. Tulet olemaan vastuussa myös prosessin etenemisestä, laaduntarkkailusta niin astinvaraisesti kuin mittauksin, sekä mahdollisten korjaustoimenpiteiden tekemisestä. Työ edellyttää hyvää ymmärrystä oluen valmistusprosessista ja siihen vaikuttavista asioista, sekä matemaattista valmiutta laskea esimerkiksi tarvittavat korjauskertoimet.

Haemme tehtävään ensisijaisesti henkilöä, jolta löytyy työkokemusta vastaavista tehtävistä ja joka haluaa kehittää omaa osaamistaan. Fat Lizardilla todella panostetaan laadun ja prosessin jatkuvaan kehitykseen, joten tämä on ohittamaton tilaisuus sinulle, joka haluat kehittyä alan timanttiseksi osaajaksi!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa huipputiimissä
* Pitkäaikaisen työn ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Huumorintajuisen ja rennon työporukan, sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin

TYÖNKUVA

* Oluen panemiseen liittyvät työtehtävät
* Laadun tarkkailu ja käymisprosessin seuranta
* Muut vastaavat työtehtävät panimolla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta noin vuoden verran oluen panemisesta, erityisesti arvostamme työkokemusta panimolta
* Hyvä ymmärrys oluen panemisesta ja siihen liittyvistä prosesseista
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme koulutuksen kemian, fysiikan, biologian tai elintarviketeknologian parista.

Etsimämme panohenkilö on:


* Vastuuntuntoinen ja huolellinen työntekijä
* Joustava ja nopeisiin muutoksiin sopeutuva
* Huumorintajuinen työkaveri


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen ja toivottava
* Sijainti: Espoo, Otaniemi
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Fat Lizardin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Fat Lizard on Espoon alkuperäinen panimo, joka on erikoistunut tuoreisiin Amerikkalaistyyppisiin oluihin. Panimo on aloittanut kaupallisen myynnin vuoden 2015 alusta. Vuonna 2016 tuotanto oli 600 litraa / viikko, mutta vuoden 2017 alussa tuotanto kymmenkertaistui yrityksen muutettua uusiin tiloihin. Vuoden 2019 tuotanto oli jo lähes puoli miljoonaa litraa, ja nykyisellään Fat Lizardin oluita saa ravintoloista ja marketeista ympäri Suomea.