(Poistunut julkaisusta)

Pankkivalvoja
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Tervetuloa Finanssivalvontaan ottamaan laajaa näkökulmaa pankkitoimintaan. Muualla keskityt vain yhden pankin toimintaan, meillä saat kattavan kuvan useista Suomessa toimivista pankeista.

Haemme

PANKKIVALVOJAA

pankkien jatkuvaan valvontaan määräaikaiseen tehtävään 31.3.2020 asti.

Tulet työskentelemään toimistossa, joka vastaa pankkien vakavavaraisuusvalvonnasta ja arvioi eri riskien vaikutuksia pankkien vakavaraisuuteen ja maksuvalmiuteen. Vastaat pankkien jatkuvasta valvonnasta pääosin pankkien kannattavuutta ja liiketoimintamalleja analysoiden. Arvioit pankin toimintaa ja suoriutumista suhteessa laajaan ja haastavaan sääntelykenttään tukeutuen Finanssivalvonnan ja yhteisen valvontamekanismin (SSM) tarjoamiin työkaluihin ja menetelmiin.

Tunnet pankkisektorin toimintaa ja eri riskialueita. Valinnassa painotamme kokemusta pankkien kannattavuuden ja liiketoimintamallien analysoinnista. Sinulla pysyvät langat käsissä vaativissakin tilanteissa, ja sinulla on valmiudet työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja monikulttuurisen tiimin jäsenenä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taidosta on etua. Kyky jäsentää, viestiä ja argumentoida oleelliset asiat laajoista kokonaisuuksista ja soveltuva korkeakoulututkinto ovat työssä menestymisen takeita.

Pankkivalvojana olet edistämässä pankkien vakautta osana asiantuntijatiimiä. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kotimaisessa ja eurooppalaisessa valvontayhteisössä sekä mahdollisuuden vaikuttaa finanssimarkkinoiden valvontaan ja sen kehittämiseen. Meillä on mukavan työskentelyilmapiirin lisäksi keskustelevan asiantuntijajoukon tuki ja mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 15) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. Vaativuusluokka täsmentyy valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Sari Lindqvist, p. 09 183 5382 tai sari.lindqvist@finanssivalvonta.fi.

 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA