(Poistunut julkaisusta)

Pankkitarkastaja
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Jos sinulla on osaamista ja kokemusta pankkitoiminnasta ja erityisesti riskienhallinnasta, tervetuloa Finanssivalvontaan ottamaan erilaista näkökulmaa urallesi.

Haemme

PANKKITARKASTAJAA

operatiivisten riskien valvontaan.

Vastaat operatiivisten riskien sekä mahdollisesti myös muiden riskialueiden tarkastamisesta. Työssäsi arvioit Finanssivalvonnan ja Euroopan keskuspankin (EKP) työkaluihin ja tarkastusmenetelmiin tukeutuen sääntelyn noudattamista. Haastat tarvittaessa pankin toimintatavat ja löydät ratkaisuja vaativissakin tilanteissa.

Sinulla on käytännön kokemusta pankkien riskienhallinnasta tai sisäisestä tarkastuksesta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Olet kartuttanut laajasti kokemusta operatiivisten riskien tunnistamisesta ja hallinnasta. Siedät paineita ja olet innostunut laajentamaan osaamistasi useammalle riskialueelle ja omaksumaan pankkitoiminnan vakavaraisuussääntelyä. Kommunikoit kotimaisten kielten lisäksi sujuvasti myös englanniksi.  

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus työskennellä isojen kokonaisuuksien parissa ja saada kattava näkemys finanssimarkkinoiden valvonnasta niin kotimaassa kuin muualla Euroopassa. Pääset kehittämään valvontatyötämme ja osaamistasi osana eurooppalaista pankkivalvontaa. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Sami Tiainen, p. 09 183 5278 perjantaina 14.9. ja tiistaina 18.9. tai sami.tiainen(at)finanssivalvonta.fi.
 
Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA