(Poistunut julkaisusta)

Pankkitarkastaja hallinnon ja riskienhallinnan arviointiin
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Jos sinulla on osaamista ja kokemusta pankkitoiminnasta ja erityisesti pankkien hallinnosta ja riskienhallinnasta, tervetuloa Finanssivalvontaan hankkimaan erilaista näkökulmaa urallesi.

Haemme

PANKKITARKASTAJAA

hallinnon ja riskienhallinnan arviointiin. 

Vastaat pankkien hallinto- ja riskienhallintajärjestelmien sekä mahdollisesti muiden riskialueiden arvioinnista. Työssäsi arvioit sääntelyn noudattamista Finanssivalvonnan ja EKP:n tarjoamiin menetelmiin tukeutuen. Haastat tarvittaessa pankin toimintatavat ja löydät ratkaisuja vaativissakin tilanteissa.

Tunnet hyvin pankkitoimintaa sekä -sääntelyä. Olet kartuttanut osaamista erityisesti hallinto- ja ohjausjärjestelmistä, riippumattomista valvontatoiminnoista, riskienhallintajärjestelmistä tai palkitsemisesta. Arvostamme osaamista myös muilta riskialueilta. Sinulla on käytännön kokemusta pankkien riskienhallinnasta tai sisäisestä tarkastuksesta sekä soveltuva korkeakoulututkinto.

Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Siedät paineita ja olet innostunut laajentamaan osaamistasi. Toimintatapasi ryhmässä on rakentava ja ratkaisukeskeinen. Olet aktiivinen ja esiintymistaitoinen asiantuntija, joka kommunikoi sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus työskennellä laajojen kokonaisuuksien parissa ja saada kattava näkemys finanssimarkkinoiden valvonnasta. Pääset kehittämään valvontatyötämme ja osaamistasi osana eurooppalaista pankkivalvontaa. Vaativien työtehtävien vastapainoksi meillä on tarjolla osaavien kollegoiden tuki. 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Sami Tiainen torstaina 16.5. ja perjantaina 31.5., p. 09 183 5278 tai sami.tiainen(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA