(Poistunut julkaisusta)

Pankkineuvoja
S-Asiakaspalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt Pankkineuvojia vakuudellisten lainojen, säästämisen ja sijoittamisen Asiakaspalvelun Contact Center -yksikköömme Helsinkiin ja Kajaaniin vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtäviin kuuluvat
- päivittäisten pankkiasioiden lisäksi vakuudellisten lainojen, säästämisen ja sijoittamisen asiakaspalvelu.
- asiakaslähtöinen myyntityö.
- asiakkaiden kontaktointi yhteydenottopyyntöjen ja määriteltyjen kampanjoiden osalta.
- monipuoliset asiakaspalvelutehtävät eri kanavissa.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, hyviä asiakaspalvelu- ja viestintätaitoja, oppimiskykyä ja -halua, positiivista asennetta ja aktiivista työotetta, osaamista toimisto-ohjelmien käytöstä sekä suoritettua APV1-tutkintoa. Eduksi katsomme myös sujuvan ruotsin kielen taidon sekä kokemuksen vakuudellisista lainoista, säästämisestä ja sijoittamisesta.

Tarjoamme
- mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän dynaamisessa yrityksessä.
- mahdollisuuden kehittyä vakuudellisten luottojen sekä säästämisen ja sijoittamisen moniosaajaksi.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/ Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Janne Raassina 7.5.2018 klo 13-14, puh. 010 767 9017.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.