Pankkilakimies
OP Etelä-Häme

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva toimialueen johtava pankki. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

 

Haemme nyt lakipalvelut-yksikköömme pankkilakimiestä vakituiseen työsuhteeseen pääkonttorillemme Hämeenlinnaan.

 

Pankkilakimies, OP Etelä-Häme

 

Tehtävässä hoidat henkilö- ja yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat pääasiassa perhe- ja perintöoikeudellisista asioista, kauppa- ja lahjakirjoista sekä niihin liittyvästä verosuunnittelusta. Neuvot pankkimme muita asiantuntijoita juridisissa kysymyksissä ja toimit tiiviissä yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tule osaksi innostunutta ja osaavaa joukkuettamme! Pääset työskentelemään OP Ryhmään kuuluvassa kasvavassa aluepankissa yhdessä finanssialan ammattilaisten kanssa. Asiakaskeskeisyys, halu menestyä sekä yhteistyö ovat yrityskulttuurimme kulmakivet. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut. Työyhteisönä korostamme aktiivisuutta, rentoa ilmapiiriä ja yhdessä onnistumista. Olemme yksi vakavaraisimmista isoista osuuspankeista ja paikallisena toimijana meillä on laajat yhteistyöverkostot Kanta-Hämeen alueella.

 

Mitä toivomme sinulta?

Vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Erinomaisen asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää, omaat myynnillisen asenteen ja sinulla on tavoitteellinen ja itsenäinen työskentelytapa. Sinulla on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto sekä halua jatkuvaan itsesi kehittämiseen. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä työkokemus OP:ssa katsotaan eduksi.

 

Miten tästä eteenpäin?

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lakipalvelupäällikkö Maija Ahoniemi vastaa mielellään kysymyksiisi. Maijan tavoitat keskiviikkona 16.6. klo 10.30-12.00 ja tiistaina 22.6.klo 14.30-16.00 numerosta 050 584 8738 tai maija.ahoniemi(at)op.fi.

 

Jos taas onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, niin hae tehtävää viimeistään 1.8.2021 lähettämällä CV:si ja hakukirjeesi osoitteeseen op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana. Haastattelut tehtävään aloitetaan viikolla 33.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464371
  • Tehtäväalue: Laki, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna
  • Lisätietoja antaa: Lakipalvelupäällikkö Maija Ahoniemi vastaa mielellään kysymyksiisi. Maijan tavoitat keskiviikkona 16.6. klo 10.30-12.00 ja tiistaina 22.6.klo 14.30-16.00 numerosta 050 584 8738 tai maija.ahoniemi(at)op.fi.