Pankkilakimies
Suur-Savon Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

OP Suur-Savo on OP Ryhmään kuuluva, Etelä-Savossa toimiva täyden palvelun pankki. Palvelemme lähes 120 000 asiakasta 150 asiantuntijan voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!
 
Etsimme nyt Suur-Savon Osuuspankin lakipalveluihin pankkilakimiestä.
 


Pankkilakimies, OP Suur-Savo 

 

Pankkilakimiehen tehtävässä hoidat asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista sekä näihin liittyvästä verosuunnittelusta. Ihmisläheisellä otteellasi luot asiakkaalle ylivertaisen asiakaskokemuksen.


Tässä työssä saat myös perinteistä lakimiehen roolia laajemmat mahdollisuudet käyttää osaamistasi. Tehtävänkuvassa painottuu myynnillinen ja aktiivinen ote asiakaspalveluun, koska pääset samalla kartoittamaan kokonaisvaltaisemmin asiakkaan laajempia tarpeita OP Ryhmän pankki- ja vakuutuspalveluvalikoimasta. Toimit siten tiiviissä yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa.


Työhön kuuluu myös jonkin verran liikkumista alueemme eri konttoreissa.


Mitä tarjoamme sinulle?
Tässä työssä pääset työskentelemään OP Ryhmän 9. suurimmassa, kasvavassa pankissa ja kehityksen kärjessä. Toimit huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissämme, jossa työskentelemme vahvassa yhteistyössä entistä paremman asiakaskokemuksen luomiseksi. Tiimissämme vallitsee yhdessä tekemisen meininki, jossa tiimikaveria autetaan ja iloitaan yhdessä onnistumisista. Haluamme pitää huolen työntekijöistämme ja tarjoamme sinulle laajat edut ryhmämme palveluista.


Tunnistatko tästä itsesi?
Sinulla on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto ja olet hyvä johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta luontevasti. Sinulta löytyy myös reilu ripaus myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat timanttiset; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi.


Kiinnostuitko?
Lakiasiainpäällikkö Minna Simpanen vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse p. 0406314209 (to 29.4. klo 13-14, ti 4.5. klo 11-12 ja to 6.5. klo 9-10) tai sähköpostitse minna.simpanen(at)op.fi

 

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 9.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely.  


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448372
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinävesi, Hirvensalmi, Mikkeli, Mäntyharju, Pieksämäki, Puumala, Savonlinna, Sulkava