(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP Lounaismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 170 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 85.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut.  Lounaismaan Osuuspankin pankkiliiketoiminnan määrä on n. 3 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

 

 

Etsimme lainopilliset palvelut –yksikköömme

 

Pankkilakimiestä

 

Tehtävässä työskentelet lakitiimimme jäsenenä ja hoidat itsenäisesti asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja.

 

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä tutkintoa tai ko. opintojen loppuvaihetta. Arvostamme kokemusta perhe- ja perintöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä. 

Haluat tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia ja saamasi asiakaspalaute on sinulle tärkeää. Olet yhteistyökykyinen, sinulla on myynnillinen asenne, itsenäinen ja tavoitteellinen työskentelytapa sekä mahdollisuus liikkua laajalla toimialueellamme. Konttorimme sijaitsevat Forssassa, Salossa, Somerolla ja Perniössä. Pääasiallisen työskentelypaikkasi sovimme kanssasi.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Lindman puh. 040 631 9060. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si  OP:n careers -sivuston kautta: op-careers.fi  viimeistään 30.09.2020.

 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.