(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP Lounaisrannikko

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme

 

Pankkilakimiestä

 

 

Työskentelet lakitiimimme jäsenenä ja hoidat itsenäisesti asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja.  Esiintymiset asiakastilaisuuksissa sekä pankin henkilöstön kouluttaminen ja neuvominen juridisissa kysymyksissä kuuluvat työnkuvaasi. Työskentelet pääasiassa Laitilan konttorissa.

 

Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus, ja toivomme, että pystyt aloittamaan työt joulukuun alussa.

 

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tutkinto ja kokemusta perhe- ja perintöoikeudellisien tehtävien hoitamisesta. Kykenet itsenäiseen, vastuulliseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn.  Olet parhaimmillasi asiakastapaamisissa ja teet sujuvasti yhteistyötä pankin muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana menestyvässä pankissa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Pia Heuru, 040 703 4513.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi OP:n Ura-sivuston https://op-careers.fi/ kautta viimeistään 27.9.2020.

 

 

OP Lounaisrannikko on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, jonka ydintoimialueeseen kuuluvat Uusikaupunki, Laitila, Masku ja Kustavi. Asiakkaita pankillamme on noin 30 000. Pankin ja sen tytäryhtiöiden OP Koti Lounaisrannikko Oy:n ja Lounaisrannikon OP-Isännöinti Oy:n palveluksessa on yhteensä n. 70 ammattilaista.