(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020

Oletko uusi pankkilakimiehemme Kotkaan?

 

Pankkilakimiehen siirtyessä perhevapaille etsimme juuri sinua!

 

Olet asiakkaidemme tärkeä luottohenkilö, sillä hoidat pääasiassa heidän perhe- ja perintöoikeudellisia toimeksiantojaan. Kohtaamme asiakkaitamme pääasiassa kasvotusten, mutta entistä useammin myös sähköisissä kanavissa. Toimit osana pankkimme osaavaa seitsenhenkistä lakitiimiä. Saat osaan toimeksiannoista valmistelutukea omasta tiimistäsi ja osan toimeksiannoista hoidat kokonaisuudessaan itse. Autat mielelläsi kaveria ja jaat rohkeasti osaamistasi oman tiimisi lisäksi myös koko pankissa. Työskentelet pääsääntöisesti Kotkan konttorilla, mutta satunnainen työskentely Haminan tai Kouvolan konttorilla on mahdollista asiakastarpeiden mukaan.

 

Menestyksen avaimet

 

Erinomainen asiakaskokemus on sinulle sydämen asia. Positiivisella asenteellasi ja energisellä työskentelytavallasi luot hyvää fiilistä ympärillesi. Sinulle asiakas tulee aina ensin. Olet ajankäytön mestari ja osaat laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Olet omatoiminen, tarkka ja sinulla pysyy useat langat käsissä paineisissakin työtilanteissa. Osaat neuvotella ja hinnoitella omaa työtäsi. Janoat uuden oppimista ja otat rohkeasti asioista selvää. Uskallat tarttua haasteisiin ennakkoluulottomasti ja ratkaiset taitavasti eteesi tulevia uusia tilanteita. Pienessä tiimissä tiimipelaaminen on välttämätöntä. Hallitset toimisto-ohjelmat hyvin ja omaksut uusia järjestelmiä vaivattomasti. Olet joko jo kannuksesi työelämässä näyttänyt ammattilainen tai nuori kyky, joka etsii näytönpaikkaa. Kokemus erityisesti perhe- ja perintöoikeudellisista ja/tai rahoitusalan tehtävistä on ehdoton etu. Sinulla on tehtävään soveltuva yliopistotasoinen koulutus.

 

Olet meille tärkeä

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, työhyvinvointia edistävät edut, mukavan työyhteisön sekä tukea ja apua omaan kasvutarinaasi. Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa tuemme myös työelämän tasapainoa muun elämän kanssa. Erinomainen työntekijäkokemus on meille tärkeää ja yksi strategisista painopistealueistamme. Kanssamme olet edelläkävijöiden joukossa toimialamme kehityksessä. Tehtävä on määräaikainen.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Minna Oksanen, p. 040 567 0006. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.9.2020 mennessä https://op-careers.fi -sivuston kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, joten ethän jätä hakemustasi viime tippaan.

 

OP Kymenlaakso on OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki, joka palvelee asiakkaitamme Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. Luomme 102 000 asiakkaallemme ja koko maakunnallemme menestystä 130 asiantuntijan voimin. Kehitämme pankkiamme iloisessa ja reippaassa ilmapiirissä omistajajäsentemme, asiakkaidemme ja koko maakuntamme hyväksi. OP Koti Kymenlaakso on OP Kymenlaakson tytäryritys, joka palvelee kaikissa kodin vaihtoon liittyvissä asioissa 11 asiantuntijan voimin.