(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haemme nyt

PANKKILAKIMIESTÄ

hoitamaan itsenäisesti lakipalveluiden toimeksiantoja pääasiassa perhe-, perintö- ja kiinteistöoikeudellisissa asioissa. Tehtävään sisältyy myös henkilöasiakasjuridiikkaan liittyvää neuvontaa ja koulutusta.

Sinulta odotamme

Työssä menestyminen edellyttää sinulta asiakassuuntautunutta ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa asiakastilanteissa. Työskentelytavaltasi olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja vastuullinen. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja olet erikoistunut tai haluat erikoistua nimenomaan perintöoikeuteen liittyvien asiakastoimeksiantojen hoitamiseen.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi voimakkaasti kehittyvässä ympäristössä. Tärkein päämäärämme on ratkaista asiakkaidemme tarpeet laadukkaasti ja kattavasti. Henkilöstötyytyväisyytemme on tutkimustenkin mukaan korkea ja saatkin tässä tehtävässä ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Monipuolisten etujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan urallesi ja kehittymisellesi monia mahdollisuuksia.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa lakipalveluiden johtaja Tiina Marila 18.4. kello 11-12 ja 24.4. kello 14-15 p. 010 254 6255.

Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi urasivustomme kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 28.4. – tutustumme hakijoihin jo hakuaikana.