(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Utajärven Osuuspankki on kauniissa Oulujokivarressa toimiva itsenäinen, taloudeltaan vahva ja vakavarainen OP Ryhmään kuuluva Osuuspankki. Kotipaikkamme Utajärvi tunnetaan Rokuasta, Oulujoesta ja Kiiminkijoesta. Olemme jo yli 100 vuoden ajan edistäneet asiakkaittemme turvallisuutta, hyvinvointia ja menestymistä.

Utajärven Osuuspankin asiakasmäärä on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Asiakasmäärämme jatkuva kasvu on paras osoitus asiakkaittemme tyytyväisyydestä palveluihimme. Pankkimme tarjoaa asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssiyrityksen palveluita, pankkipalveluista varallisuudenhoitoon, vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.

Haemme pankkiimme 

PANKKILAKIMIESTÄ

Tehtävänäsi on hoitaa henkilö- ja yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista. Ihmisläheisellä otteellasi luot asiakkaalle ylivertaisen asiakaskokemuksen. Työskentelet itsenäisesti ja tuet myös omaa henkilökuntaamme juridisissa kysymyksissä.

Sinulta odotamme

Olet hyvä johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta luontevasti. Sinulta löytyy myös reilu ripaus myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat loistavat; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi.

Edellytämme oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai voit olla vastavalmistunut oikeustieteen maisteri.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen tekemiseen. Pääset aidosti auttamaan asiakkaitamme. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn.

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää pankistamme tai tästä tehtävästä? Tiedusteluihisi vastaa toimitusjohtaja Terttu Hagelin numerossa 040 723 2237. Tavoitat Tertun parhaiten aamupäivästä 17.4. tai 25.4.

Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja motivaatiostasi. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi op-careers.fi -sivuston kautta viimeistään 30.4. Pyrimme täyttämään tehtävän mahdollisimman pian, joten ethän jää odottelemaan hakemuksen lähettämisen kanssa.