Pankkilakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Lounaismaan Osuuspankki on Forssan, Salon ja Someron alueella toimiva talousalueen johtava pankki. Konsernissamme työskentelee 160 rahoitus-, vakuutus- ja kiinteistöpalveluiden ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu n. 85.000 henkilö- ja yritysasiakkaasta. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki finanssialan palvelut. Lounaismaan Osuuspankin pankkiliiketoiminnan määrä on n. 3 miljardia euroa ja kannattavuus ja vakavaraisuus ovat erinomaisessa kunnossa. Olemme osa valtakunnallista OP Ryhmää.

Etsimme lainopilliset palvelut –yksikköömme

Pankkilakimiestä

Tehtävässä työskentelet lakitiimimme jäsenenä ja hoidat itsenäisesti asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja. Sijoituspaikkasi on Someron konttorissamme. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää oikeustieteellistä tutkintoa tai ko. opintojen loppuvaihetta Arvostamme kokemusta perhe- ja perintöoikeuteen liittyvistä kysymyksistä.  Olet yhteistyökykyinen, sinulla on myynnillinen asenne, itsenäinen ja tavoitteellinen työskentelytapa sekä mahdollisuus myös liikkua laajalla toimialueellamme.

Haluat tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia ja saamasi asiakaspalaute on sinulle tärkeää.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden mukavassa työyhteisössä, mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jiri Väinölä puh. 044 770 1224. Hän on tiedusteluja varten tavoitettavissa keskiviikkona  23.1., torstaina 24.1. ja perjantaina 25.1.  klo 16-17. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CVsi OPn careers -sivuston kautta: www.careers.op.fi viimeistään 17.2.2019.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1220530
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Somero