Pankkilakimies
Kuhmon Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Etsimme nyt Kuhmon Osuuspankkiin

Pankkilakimiestä

Tässä työssä tarjoat asiakkaillemme lainopillisia ratkaisuja erilaisissa perhe- ja perintöoikeuteen, kiinteistöjen vaihdantaan sekä verotukseen liittyvissä tilanteissa yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa. Pääset myös hyödyntämään myynnillistä sekä aktiivista otettasi asiakastapaamisissa, kartoittaen samalla myös kokonaisvaltaisemmin asiakkaan pankki- ja vakuutuspalvelutarpeita. Lakiasioiden lisäksi tulet toimimaan pankin compliance- ja riskienhallinnan tehtävissä, ja tuet myös omaa henkilökuntaamme juridisissa kysymyksissä.

Menestyksen avaimet

Oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon lisäksi sinulla on lainopillista työkokemusta; erityisesti arvostaisimme kokemusta vastaavista tehtävistä tai tuomioistuinharjoittelun suorittamista. Olemme kuitenkin valmiita tarjoamaan pidempiaikaisen kehittymisen ja oppimisen paikan myös vastavalmistuneelle, kunhan takataskussasi on ainakin harjoittelukokemusta.

Tässä työssä menestyt, jos olet ihmisläheinen, myynnillinen ja nautit suuresti asiakkaiden kanssa työskentelystä! Tunteelliset tai ristiriitaiset asiakaspalvelutilanteet sujuvat sinulta luontevasti ja empaattisesti. Osaat myös tarvittaessa olla luottamusta herättävällä tavalla jämpti. Oman työn johtaminen, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta kuin tanssi.

Etsimme siis lämminhenkistä, positiivista tyyppiä, jolla on pitkän tähtäimen kiinnostus pankkilakimiehen uralla kehittymiseen, ja joka osaisi nähdä itsensä nauttimassa Kuhmon luonnonkauniista, seesteisestä ja hyvinvointia vahvistavasta ympäristöstä pidemmänkin aikaa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Saat vakituisen tehtävän tiiviissä hyvähenkisessä porukassamme, jossa kaveria autetaan aina. Tiimisi lisäksi saat tukea OP Ryhmän lakimiesverkostosta.  Pääset kanssamme osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä vauhdilla digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan.

Haluamme myös pitää huolen työntekijöistämme, ja tarjoamme sinulle tunnetusti laajat OP Ryhmän henkilöstöedut.  

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko? Toimitusjohtaja Martti Pulkkinen on valmis kertomaan lisää työstä ja Kuhmon Osuuspankista työpaikkana, puh. 044 311 0261.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 27.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi, osaamisestasi sekä palkkatoivomuksestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1214591
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuhmo