(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
Kuusamon OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Etsimme nyt Kuusamon Osuuspankkiin, mahtavien maisemien äärelle

Pankkilakimiestä

Tehtävästä

Pankkilakimiehen työssä hoidat asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja, jotka koostuvat mm. kauppa- ja lahjakirjoista, perhe- ja perintöoikeudellisista asioista sekä näihin liittyvästä verosuunnittelusta. Ihmisläheisellä otteellasi luot asiakkaalle ylivertaisen asiakaskokemuksen.

Tässä työssä saat myös perinteistä lakimiehen roolia laajemmat mahdollisuudet käyttää osaamistasi. Tehtävänkuvassa painottuu myynnillinen ja aktiivinen ote asiakaspalveluun, koska pääset samalla kartoittamaan kokonaisvaltaisemmin asiakkaan laajempia tarpeita OP Ryhmän pankki- ja vakuutuspalveluvalikoimasta. Toimit siten tiiviissä yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Sinulla on oikeustieteellinen korkeakoulututkinto ja olet hyvä johtamaan itseäsi ja omaa työtäsi; ajanhallinta, tavoitteellisuus ja itsenäinen päätöksenteko sujuvat sinulta luontevasti. Sinulta löytyy myös reilu ripaus myynnillistä otetta ja nautitkin suuresti asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakaspalvelutaitosi ovat timanttiset; sormi ei mene sinulla suuhun tiukemmassa tai tunteellisessakaan asiakaspalvelutilanteessa, vaan käytät niissä sujuvasti empaattisia, luottamusta herättäviä vuorovaikuttamisen taitojasi.

Koska Kuusamo on suosittu matkakohde, kohtuullinen englannin kielen taito varmistaa menestymisesi myös kansainvälisten asiakkaiden palvelemisessa.

Arvostaisimme erityisesti, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tai olet suorittanut tuomioistuinharjoittelun.

Mitä tarjoamme?

Tämä on täydellinen mahdollisuus sinulle, joka haluat vakituisen työsuhteen ja ihmisläheisen työn perhe- ja perintöoikeudellisten asioiden parista. Jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia. Pienessä pankissamme pääset osaksi lämminhenkistä, tiivistä tiimiä, ja sinulla on vierelläsi kokeneita konkareita sekä pankki- että lakiasioiden piiristä. Työparina ja alaisenasi toimii hyvin kokenut notariaattisihteeri, jolta saat tukea monessa käytännön asiassa.

Meidän on vielä pakko mainita, että Kuusamo on todella mahtava, elämänlaatua vahvistava paikka asua ja työskennellä! Hyvien palveluiden lisäksi täältä löytyvät tunnetusti upea luonto ja harrastusmahdollisuudet; Matkailukeskus Ruka, kuuluisa Oulangan kansallispuiston Karhunkierros sekä monet muut tunnetut luontokohteet ovat lähes käden ulottuvilla. Vaeltaminen, kalastus, laskettelu, golf, hiihto, maastopyöräily, lintubongaus, moottorikelkkailu - kaikki nämä ja moni muu virkistävä toiminta onnistuu lähes kotiovelta ja mahdollistaa tasapainoisen hyvinvoinnin ja elämän.

Haluamme pitää myös huolen työntekijöistämme, joten siksi meiltä löydät hyvän työilmapiirin ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi OP Ryhmän tunnetusti laajat ja arvostetut henkilökuntaedut. 

Tästä eteenpäin

Kiinnostuitko? Toimitusjohtajamme Kari Kivelä kertoo sinulle mielellään lisää työstä ja pankistamme työpaikkana, puh 0400 606796 tai kari.a.kivela@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 20.1.2019 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta hae tehtävään vasta viimeisenä hakupäivänä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!