(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP Etelä-Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme joukkoomme perhevapaan sijaiseksi

Pankkilakimiestä

hoitamaan asiakkaidemme ja pankin lainopillisia toimeksiantoja painottuen perhe- ja perintöoikeuteen ja varallisuudenhoitoasiakkaidemme verosuunnitteluun. Ratkaiset asiakkaidemme palvelutarpeita laajasti yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijoiden kanssa eri konttoreissa toimialueellamme. Tehtävääsi kuuluu myös lainopillisten asioiden sisäinen neuvonta ja koulutus pankissamme. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Menestymisen eväät

Sinulla on OTK/OTM-tutkinto ja käytännön kokemusta juridisten tehtävien hoitamisesta. Katsomme eduksi suoritetun tuomioistuinharjoittelun. Olet tavoitteellinen ja tuloshakuinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaat ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ja esiinnyt vakuuttavasti. Luot positiivista tunnelmaa työyhteisössämme.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittyä finanssialan asiantuntijatehtävissä. Lisätietoja tehtävästä saat torstaina 13.9. klo 14-15 ja maanantaina 17.9. klo 10-11 lakiasianpäällikkö Suvi-Katariina Kangastieltä, p. 010 254 7388.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.9.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi osoitteessa op.fi/rekry.