(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme

Pankkilakimiestä

Tarjoamme asiakkaillemme lainopillisia ratkaisuja erilaisissa perhe- ja perintöoikeuteen, kiinteistöjen vaihdantaan sekä verotukseen liittyvissä tilanteissa yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijatiimien kanssa.

Edellytämme sinulta ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa. Arvostamme osaamista erityisesti perhe- ja perintöjuridiikasta ja verotuksesta. Olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen ja haluat tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua pankin toimialueella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä OPn tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Pääset osaksi alan voimakkaimmin kasvavaa ja kehittyvää sekä aidosti digitalisoituvaa OP Ryhmää, jossa työpanostasi ja halua kehittyä ammatillisesti arvostetaan.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 17.6. mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä pankinjohtaja Lotta Asikaiseen 11.-15.6. Lotan tavoitat puhelinnumerosta 010 2542620.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän turhaan odota viimeiseen hakupäivään saakka.