(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies
Etelä-Karjalan OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme joukkoomme

Pankkilakimiestä

hoitamaan asiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja ja neuvontaa. Toimeksiannot painottuvat perhe- ja perintöoikeudellisiin palveluihin, asunto- ja osakekauppoihin sekä näihin liittyvään verotukseen ja neuvontaan.

Odotamme sinulta OTK/OTM-tutkintoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen. Luot positiivista tunnelmaa työyhteisössämme. Haluat auttaa asiakasta löytämään hänelle parhaat ratkaisut yhdessä pankkimme muiden ammattilaisten kanssa. Pankkitoiminnan tuntemus sekä aikaisempi kokemus pankkilakimiehen tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa osaamiseen ja koulutukseen panostetaan. Jos tunnet omaksesi pankkimme arvot ihmisläheisyyden, vastuullisuuden ja yhdessä menestymisen ja sinulla on halu kehittyä vahvaksi ammattilaiseksi, voit olla juuri oikea henkilö työyhteisöömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Titta Saksa, p. 010 258 5651. Laitathan hakemuksesi viimeistään 26.3.2018 OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta www.op-ura.fi.