(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies / Sijoituspäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

OP Tornio on jäsentensä omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin. Pankki omistaa myös oman kiinteistövälitys- ja isännöintipalveluja tarjoavan Tornion OP-Kiinteistökeskuksen. Toimintaamme ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Tornion Osuuspankkiin on avautunut uusi rooli. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

PANKKILAKIMIESTÄ/SIJOITUSPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä hoidat henkilö- ja yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja. Toimenkuvaasi kuuluu myös esimiehenä toimiminen vakuutus- ja sijoitusneuvojille.

Odotamme sinulta

Sinulla voi olla jo työkokemusta lakipalvelutoimeksiannoista tai voit olla vastavalmistunut oikeustieteen maisteri. Eduksesi luemme sijoitusosaamisen ja suoritetut APV-tutkinnot. Roolissa menestyminen ei edellytä pitkää kokemusta esimiestyöskentelystä, vaan oikea asenne ratkaisee. Sinulta löytyy intoa ja halua valmentaa tiimiäsi, joka koostuu kokeneista alansa ammattilaisista. Kirjallinen ja suullinen suomen kielen taitosi on erinomainen, sujuva englannin ja ruotsin kielen taito on plussaa.

Olet asiakastyössä vakuuttava ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Loistavan asiakaskokemuksen tuottaminen on sinulle tärkeää. Työskentelytapaasi kuvaa hyvin yrittäjähenkinen asenne – olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva tehopakkaus, joka hoitaa asiakastapaamisen alusta loppuun saakka ”kerrala kunthon”!

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön, johon on helppo tulla. Meän pankissa on mutkaton ja hyvä tekemisen meininki. Pääset paitsi pankkimme, myös OP Ryhmän erinomaisten etujen piiriin. Tornion kaupunki Tornionjoen suistoalueella on miljöönä ainutlaatuinen.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lähetähän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.4.2019 osoitteessa op-careers.fi. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kuulemme mielellämme lisää osaamisestasi ja motivaatiostasi. Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, voit olla yhteydessä 18.4.2019 Aapo Immoseen, puh. 010 257 6814 tai 18.4. / 26.4. Terhi Luokkaseen, puh. 010 257 6811.