(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies, Pori tai Rauma
Länsi-Suomen Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Etsimme nyt Länsi-Suomen Osuuspankkiin

Pankkilakimiestä

tarjoamaan asiakkaillemme lainopillisia ratkaisuja erilaisissa perhe- ja perintöoikeuteen, kiinteistöjen vaihdantaan sekä verotukseen liittyvissä tilanteissa tiiviissä yhteistyössä pankkimme muiden asiantuntijatiimien kanssa.

Edellytämme sinulta ylempää oikeustieteellistä korkeakoulututkintoa. Arvostamme osaamista erityisesti perhe- ja perintöjuridiikasta ja verotuksesta. Olet yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja haluat tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Tehtävä edellyttää vahvan asiantuntemuksen ohella aktiivista, myynnillistä ja itsenäistä työotetta sekä valmiutta liikkua pankin toimialueella, Porissa, Raumalla ja Kankaanpäässä. Työssäsi osaat priorisoida ja olet hyvä hallitsemaan ajankäyttöäsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, sekä pankin tarjoamat henkilöstöedut ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 23.9.2018 mennessä OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta, www.op-ura.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antavat asiakkuusjohtaja  Heidi Widbom, puh. 040 867 1819 ja pankinjohtaja Aki Kevätsalo puh. 044 714 1409.