(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies, OP Lounais-Suomi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

OP Lounais-Suomi on OP Ryhmään kuuluva, yrityskuvaltaan ja markkinaosuudeltaan vahva pankki. Toimimme Paimion kaupungin ja Sauvon kunnan alueella. Konttoreita on kaksi ja asiakkaita noin 16 000. Pankissamme työskentelee 13 rahoitusalan ammattilaista.

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen pankkilakimiestä.

Pankkilakimies

Pankkilakimiehenä hoidat asiakkaidemme toimeksiantoja keskittyen pääasiassa perhe- ja perintöoikeudellisiin toimeksiantoihin. Tehtävään sisältyy myös henkilöasiakasjuridiikkaan liittyvien asioiden neuvontaa ja koulutusta sekä pankin sisäiseen valvontaan liittyviä tehtäviä. Arvostamme kykyä nähdä asiakkaan pankkipalvelut kokonaisuutena ja kiinnostusta varallisuudenhoitoon liittyviin oikeudellisiin kysymyksiin.

Työssä onnistuminen edellyttää:

  • OTK- tai OTM-tutkintoa
  • mielellään kokemusta pankkilakimiehen tehtävistä tai muuta vastaavaa kokemusta esim. asianajo- tai muusta toiminnasta
  • asiakassuuntautunutta ja tavoitteellista työskentelytapaa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymiskykyä

Rahoitusosaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, yritteliään ja tuloshakuisen työympäristön sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen asiantuntijana. Saat mainion näköalapaikan pankkiliiketoimintaan kokonaisuutena sekä halutessasi mahdollisuuden kehittää osaamistasi juridiikan lisäksi myös muilla liiketoiminta-alueilla.

Tehtävä on vuoden 2018 loppuun asti kestävä perhevapaan sijaisuus. Paikka voidaan täyttää myös työkiertona.

Lisätietoja tehtävästä antaa pankinjohtaja Markku Rainio, puh. 050 4142 441 tai sähköpostitse markku.rainio@op.fi.

Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen OPn urasivuston op.careers.fi kautta viimeistään 20.7.2018. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.