(Poistunut julkaisusta)

Pankkilakimies ja päivittäispalveluiden esimies, kokoaikainen, Tornion Osuuspankki, Tornio
Tornion Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019
Etsitkö oikeustieteen maisterina seuraavaa mahdollisuutta urallasi? Kiinnostaako sinua työtiimi, jossa on mutkaton ja hyvä tekemisen meininki? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme pankkilakimies! 
 
Etsimme sinua 
 
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Tornion Osuuspankille, pankkilakimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen Tornioon. Pankkilakimies toimii myös päivittäispalvelujen esimiehenä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle. 
  
Pankkilakimiehenä tehtäväkenttäsi tulee olemaan monipuolinen ja arki vaihtelevaa - annat lainopillista apua niin yritysasiakkaiden kuin henkilöasiakkaiden eri tilanteissa. Voitkin olla jo kokemusta kerryttänyt osaaja tai vastavalmistunut, mutta kokemusta jo hieman omaava tekijä! Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kartuttaa kokemusta esimiestehtävissä päivittäispalvelujen tiimiesimiehenä.
 
OP Tornio on omistaja-asiakkaidensa oma pankki, voimakkaasti kehittyvä pankki. Saman katon alta tarjotaan asiakkaille kaikkia nykyaikaisen finanssipalveluyrityksen tuotteita perinteisistä pankkipalveluista vakuutuksiin ja asiantuntijapalveluihin.  Myös lakipalvelut ja omat kiinteistövälitys- ja isännöintipalvelut ovat osa palvelutarjontaa. Pankissa työskentelee 25 pankki- ja vakuutusalan ammattilaista. OP Tornio kuuluu OP Ryhmään, jonka kautta käytettävissä on suuren ryhmän asiantuntemus, valtakunnallinen verkko ja kansainväliset yhteydet.
Tutustu asiakkaaseen tarkemmin: https://www.op.fi/web/op-tornio/pankin-esittely
 
Pääasialliset tehtävät 
 • Hoidat sekä henkilö- että yritysasiakkaidemme lainopillisia toimeksiantoja
 • Vastaat esimiestehtävistä pankin päivittäispalveluissa

Odotamme sinulta 
 • Oikeustieteen maisterin tutkintoa, voit olla myös aivan opintojesi loppuvaiheessa
 • Työkokemusta lakipalvelutoimeksiannoista
 • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
 • Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva tehopakkaus, joka hoitaa asiakastapaamisen alusta loppuun saakka - kerrala kunthon!
 
Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
 • Virkeän ja aktiivisen työyhteisön, johon on helppo tulla – tässä porukassa on mutkaton ja hyvä tekemisen meininki
 • Mahdollisuuden kerryttää työkokemusta esimiestyöstä
 • OP-Ryhmän erinomaisten edut
 • Sijainnin, josta liikut helposti Kemin, Luulajan, Oulun ja Rovaniemen lentokenttien kautta tai junalla niin pohjoiseen kuin etelään
 •  Mahdollisuuden hyödyntää etätyöpäiviä ja joustavaa työaikaa

 
Hae tehtävään heti! 
Älä hunteeraa pitkään, vaan hae paikkaa pian! Etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään marras- tai joulukuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com). 
 
Lisätietoja Studentworkista 
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 
 
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.