Pankkilakimies / Compliance Officer
OP Etelä-Pirkanmaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

PANKKILAKIMIES / COMPLIANCE OFFICER

 

OP Etelä-Pirkanmaa on Pirkanmaan toiseksi suurin Osuuspankki, joka sijaitsee elinvoimaisella toimialueella Suomen kasvukäytävällä. Konttorimme sijaitsevat Akaassa, Valkeakoskella ja Urjalassa. Pankkiliiketoimintaa pankilla on noin 1,2 miljardia euroa ja henkilökuntaa lähes 40. Konserniimme kuuluu lisäksi OP Koti Etelä-Pirkanmaa Oy LKV ja OP Isännöinti Etelä- Pirkanmaa Oy.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

 

Pankkilakimiestä/compliance officeria

 

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden perhevarallisuusoikeudellisten toimeksiantojen hoitaminen sekä compliancen ja pankin hallintoon liittyvät tehtävät. Seuraat vastuualueellasi olevaa sääntelyä ja tuet sekä koulutat pankin henkilökuntaa. Tehtävänkuva ja nimike muotoutuvat tehtävään valittavan henkilön osaamisen pohjalta.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Odotamme sinulta oikeustieteellistä koulutusta sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta ja tiimipelaajan taitoja. Toivomme sinulta aiempaa pankki- tai asianajotoiminnassa hankittua käytännön kokemusta. Osaat analysoida ja tulkita asiakkaiden tarpeita ja taloudellista tilaa sekä tarjota oikeita ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin.

 

Yhteistyökyvylläsi ja vuorovaikutustaidoillasi käyt läpi onnistuneesti vaativiakin tilanteita. Sinulla on kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti muuttuvassa sääntelykehikossa. Sovit joukkoomme, jos kuvaat itseäsi ihmisläheiseksi tyypiksi, jolla on pilke silmäkulmassa.

 

Tarjoamme sinulle

 

Pääset kehittämään ja käyttämään osaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa hyvin menestyvässä pankissa kasvavalla toimialueella. Saat mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden ammattitaitosi kehittämiseen ja kilpailukykyiset edut. Tukenasi on 40 hengen mukava ja asiantunteva työyhteisö.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi OP Careers -sivuston kautta viimeistään 20.1.2021. Älä kuitenkaan turhaan jätä hakemista viime tinkaan.

 

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään varatoimitusjohtaja Tuomo Smått p. 010 2568 512 tai tuomo.smatt(at)op.fi ja pankinjohtaja Riikka Engström, 010 2568513 tai riikka.engstrom(at)op.fi.

 

Tehtävään valittavalta tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetätetään terveyskysely ja huumausainetestaus.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 140 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412535
  • Tehtäväalue: Laki, Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Urjala