(Poistunut julkaisusta)

Pankkijuristi
OP Itä-Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja sairaalapalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Kaikkea tekemistämme ohjaa OP:n arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen.

 

OP Itä-Uusimaa toimii Loviisan, Pornaisten, Porvoon ja Sipoon alueella. Kolmen konttorin pankissamme ja sen tytäryhtiöissä työskentelee noin 110 henkeä tarjoten monipuoliset finanssipalvelut noin 55.000 asiakkaallemme.


Haemme pankin lakiyksikköön Porvooseen
 
PANKKIJURISTIA
 
Keskeinen osa työtehtävistä on asiakkaiden perhe- ja jäämistöoikeudellisia ja sopimusoikeudellisia toimeksiantoja.


Odotamme Sinulta oikeustieteellistä koulutusta sekä vahvaa asiakaspalveluasennetta ja tiimipelaajan taitoja. Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa molempien kotimaisten kielten hallinta luetaan eduksi. 


Tarjoamme Sinulle näköalapaikan ja loistavat työkaverit Suomen johtavassa finanssiryhmässä.

 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluettelosi OP Careers -sivuston kautta viimeistään 17.1.2021 mennessä. Toimi nopeasti, koska aloitamme haastattelut ennen määräpäivää.


Lisätietoja tehtävästä: pankinjohtaja Olli Asikainen, olli.asikainen@op.fi tai 010 256 3205.
 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.