(Poistunut julkaisusta)

Pankkialan ammattilaisia
Säästöpankkikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Tahdotko pankkialan ammattilaiseksi Iisalmeen?

Säästöpankkikeskus hakee Säästöpankkipalveluiden Iisalmen toimipisteeseen useampia pankkialan ammattilaisia kokoaikaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin tuottamaan asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa.

Etsimme joukkoomme useita uusia pankkialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita tai jo alalla kyntensä näyttäneitä konkareita.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluasennetta ja rohkeutta oppia uusia asioita. Lisäksi odotamme sinulta positiivista asennetta sekä aktiivista työskentelyotetta. Arvostamme erityisesti, jos sinulta löytyy lainaamisen alueen osaamista. Yritysrahoituksen tuntemuksesta on myös plussaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tehtävänäsi on vastata siitä, että sisäisten asiakkaidemme rahoitukseen liittyvät toimeksiannot eri palvelukanavissa hoidetaan sujuvasti ja laadukkaasti. Käytössämme on modernit digitaaliset työvälineet, joustavat työajat sekä pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla kaikissa palvelukanavissa.

Hae meille täyttämällä hakulomake 16.2.2020 mennessä! Toimithan nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Iisalmen lainaamisen tiimin esimieheltä Mervi Kyyröseltä, puh. 050 512 4189, parhaiten tavoitettavissa perjantaina 7.2.2020 klo 9-11.