(Poistunut julkaisusta)

Pankkialan ammattilaisia
Säästöpankkikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme Säästöpankkikeskuksen Säästöpankkipalveluiden Iisalmen toimipisteeseen

Pankkialan ammattilaisia

tuottamaan asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa.

Etsimme joukkoomme useita uusia pankkialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita jo alalla kyntensä näyttäneitä konkareita tai uusia tulevaisuuden tekijöitä kokoaikaisiin tehtäviin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluasennetta sekä myyntihenkisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta

  • tahtoa tehdä asiakaspalvelutyötä puhelimessa tai digitaalisissa palvelukanavissa
  • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
  • aktiivista työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tehtävänäsi on vastata siitä, että asiakkaidemme päivittäinen asiointi eri palvelukanavissa on sujuvaa ja laadukasta. Pääosa asiakaspalvelusta tapahtuu puhelimitse, mutta lisäksi kohtaat asiakkaita muun muassa chatin ja verkkopankin välityksellä. Käytössämme on modernit digitaaliset työvälineet ja pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä.

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla kaikissa palvelukanavissa.

Hae meille 31.10.2019 mennessä! Toimithan nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Iisalmen toimipisteen henkilöasiakaspalvelun esimieheltä Titta Krogerukselta, puh. 044 3321 339, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 15.10 klo 9-11 sekä 22.10 klo 14-16. Yritysasiakaspalvelun tehtävästä voit olla yhteydessä esimieheen Susanna Heiskaseen, puh. 046 9230 971, parhaiten tavoitettavissa perjantaina 18.10 klo 9-11 sekä torstaina 24.10 klo 14-16.