(Poistunut julkaisusta)

Pankkialan ammattilaisia
Säästöpankkipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme nyt Säästöpankkipalveluiden Iisalmen toimipisteeseen tulevia sekä jo kokeneita

Pankkialan ammattilaisia

yrityspalveluihin asiakaspalvelun sekä yritysrahoituksen työtehtäviin. Päätehtävänäsi on tuottaa asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia.

Etsimme joukkoomme useita pankkialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita tekijöitä. Myyntihenkisyys, asiakaspalveluasenne sekä halu toiminnan kehittämiseen ovat avainasemassa tehtävissä menestymiseen. Haemme henkilöitä määräaikaisiin sekä vakituisiin tehtäviin.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta erityisesti puhelimessa tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä
  • digitaalisten palveluiden käytön vaivatonta osaamista
  • hyvää suullista ja kirjallista viestintätaitoa
  • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
  • reipasta, proaktiivista työskentelyotetta
  • kokemus pankki- ja rahoitusalalta katsotaan eduksesi

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvattaa asiantuntijuuttasi ja ammattitaitoasi. Pääset mukaan kehittyvän pankkiryhmän ja yhtiön toimintaan sekä vaikuttamaan asiakkaidemme palvelukokemukseen ja toiminnan kehittämiseen. Tehtäviä on tarjolla eri puolilla yrityspalveluitamme. Ehkä intohimosi on asiakaspalvelu ja haluat vastata siitä, että Säästöpankkiryhmän yritysasiakkaiden päivittäinen asiointi eri palvelukanavissa on sujuvaa ja laadukasta. Tai voisiko erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta vaativa asiantuntijatyö yritysrahoitukseen liittyvissä tehtävissä olla juuri se seuraava askel urallasi?

Säästöpankkipalvelut kehittää jatkuvasti palveluprosessejaan ja -käytänteitään vastaamaan paremmin Säästöpankkien asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Yksi keskeisistä arvoistamme on asiakasläheisyys: haluamme tuottaa paitsi asiantuntevaa, myös ainutlaatuista ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tämän arvomme toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä.

Hae meille täyttämällä hakulomake viimeistään 2.6.2019 mennessä! Lisätietoja yrityspalveluiden asiakaspalvelutehtävistä saat liiketoimintajohtaja Juho Kolilta, puh. 050 599 8943, sekä yritysrahoituksen tehtävistä tiimiesimies Mervi Kyyröseltä, puh. 050 512 4189.