(Poistunut julkaisusta)

Pankkialan ammattilaisia
Säästöpankkipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme Säästöpankkipalveluiden Liedon toimipisteeseen tulevia

Pankkialan ammattilaisia

tuottamaan asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa.

Etsimme joukkoomme useita uusia pankkialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita tulevaisuuden tekijöitä määräaikaisiin sekä kokoaikaisiin tehtäviin. Olemme joustavia työvuoroissa ja palveluaikamme on laaja, joten työskentely esimerkiksi opiskelujen ohella on myös mahdollista.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluasennetta sekä myyntihenkisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta

  • kokemusta erityisesti puhelimessa tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä
  • digitaalisten palveluiden käytön vaivatonta osaamista
  • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
  • kykyä kommunikoida ruotsin- ja suomenkielellä
  • reipasta, proaktiivista työskentelyotetta
  • valmiutta työskennellä myös iltaisin (palveluaikamme on klo 8-22)

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijaksi. Tehtävänäsi on vastata siitä, että yksityisasiakkaidemme päivittäinen asiointi eri palvelukanavissa on sujuvaa ja laadukasta. Pääosa asiakaspalvelusta tapahtuu puhelimitse, mutta lisäksi kohtaat asiakkaita muun muassa chatin ja verkkopankin välityksellä. Käytössämme on modernit digitaaliset työvälineet juuri remontoiduissa toimitiloissa Liedossa. Tiesithän, että Lietoon pääset kätevästi Turusta, vaikka bussilla?

Säästöpankkipalvelut kehittää jatkuvasti asiakaspalveluprosessejaan ja -käytänteitään vastaamaan paremmin Säästöpankkien asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Yksi keskeisistä arvoistamme on asiakasläheisyys: haluamme tuottaa paitsi asiantuntevaa, myös ainutlaatuista ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tämän arvomme toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Tule mukaan työskentelemään pankkiryhmään, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla.

Hae meille täyttämällä hakulomake 2.9.2018 mennessä! Lisätietoja tehtävästä saat Säästöpankkipalveluiden Liedon toimipisteen tiimiesimieheltä Niina Jaloselta, puh. 050 567 7336, parhaiten tavoitettavissa viikoilla 33 ja 35. Toimithan nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana.