(Poistunut julkaisusta)

Pankkialan ammattilaisia
Säästöpankkipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Haemme nyt Säästöpankkipalveluiden Iisalmen toimipisteeseen tulevia

Pankkialan ammattilaisia

asiakaspalvelun, varallisuudenhoidon sekä yrityspalvelun tiimeihin. Päätehtävänäsi on tuottaa asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia.

Etsimme joukkoomme pankkialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita tulevaisuuden tekijöitä. Myyntihenkisyys sekä asiakaspalveluasenne ovat avainasemassa tehtävissä menestymiseen. Haemme sekä vakituiseen että määräaikaiseen työsuhteeseen henkilöitä ja työaika voidaan sopia toiveidesi mukaisesti kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi. Toivomme mahdollisuutta aloitukseen jo kesän aikana.

Odotamme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelutyöstä
  • halua kehittää osaamistasi ja tuottaa pankkialan parasta asiakaskokemusta
  • reipasta, proaktiivista työskentelyotetta
  • valmiutta työskennellä myös iltaisin

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvattaa asiantuntijuuttasi ja ammattitaitoasi. Säästöpankkipalvelut kehittää jatkuvasti asiakaspalveluprosessejaan ja -käytänteitään vastaamaan paremmin Säästöpankkien asiakkaiden odotuksia ja tarpeita. Yksi keskeisistä arvoistamme on asiakasläheisyys: haluamme tuottaa paitsi asiantuntevaa, myös ainutlaatuista ja henkilökohtaista asiakaspalvelua. Tämän arvomme toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Tule mukaan työskentelemään pankkiryhmään, jonka asiakkaista yli 90 % kokee palveluasenteemme olevan erinomaisella tasolla.

Hae meille täyttämällä hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.6.2018! Lisätietoja tehtävistä antavat Säästöpankkipalveluiden Iisalmen toimipisteen asiakaspalvelun tiimiesimies Titta Krogerus, puh. 044 332 1339 sekä yrityspalvelun ja varallisuudenhoidon tiimiesimies Marjukka Raati-Kortelainen, puh. 050 344 6740.