Pankkialan ammattilainen
Alavieskan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Alavieskan Osuuspankki on OP Ryhmään kuuluva, luotettava ja vakavarainen itsenäinen pankki. Palvelemme viiden ammattilaisen voimin 4 000 asiakastamme ja yli 2 300 omistaja-asiakastamme asiakaslähtöisesti konttorissamme ja monikanavaisesti verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluilla.

 


Toimihenkilöidemme eläköityessä haemme tiimiimme pankkialan ammattilaista OP Alavieskaan vakituiseen työsuhteeseen.

 

Pankkialan ammattilainen

 
Tässä tehtävässä työskentelet laajasti pankkimme sijoitusneuvonnan, kassa- ja päivittäisasioiden parissa. Tarkempi tehtävänkuvasi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja odotammekin, että luot erinomaisia asiakaskokemuksia räätälöimällä asiakkaillemme juuri heidän tilanteensa sopivia ratkaisuja. Toivomme, että voisit liittyä joukkoomme esim. kesälomakauden jälkeen.
 
Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle monipuolisen, vakinaisen ja täyspäiväisen tehtävän innostavassa työympäristössä mukavien kollegoiden kanssa. Meillä työskentelee alan rautaisia ammattilaisia, jotka kehittävät osaamistaan ja auttavat toisiaan. Saat meiltä tehtävään kattavan perehdytyksen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä pankin sijoituspuolen asiantuntijaksi.
 
Pidämme huolen työntekijöistämme, ja tarjoamme käyttöösi luonnollisesti pankkimme ja koko OP Ryhmän laajat henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa sekä hyvinvoinnissa.
 
Mitä odotamme sinulta
Menestyt tässä tehtävässä parhaiten, jos olet palveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen, sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja nautit asiakastyöskentelystä. Eduksesi on valmis APV1-tutkinto tai valmius suorittaa se heti työn alettua. Etua on myös pankkityötaustasta. Kaupallinen, myynnillinen tai asiakaspalvelutehtäviin liittyvä tausta antaa sinulle parhaat eväät työssä menestymiselle, mutta tärkeämpää ovat halusi oppia uutta ja kiinnostuksesi kehittyä pankkialan osaajaksi. Joustavuus, oma-aloitteisuus ja vastuullisuus mahdollistavat ensiluokkaisten asiakaskokemusten toteuttamisen. Suoriudut työn vaatimuksista hyvässä yhteistyössä tiimin muiden ammattilaisten kanssa.
 
Kiinnostuitko?
Tule tiimiimme ja ota rohkeasti yhteyttä! Hae tehtävään 1.8.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi op-careers.fi -sivuston kautta. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta! Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antero Alahautala, puh. 044 543 0131.
 
 
Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  
 
OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1462433
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Alavieska
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Antero Alahautala, puh. 044 543 0131.