(Poistunut julkaisusta)

Pankkialan ammattilainen
Säästöpankkikeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Haemme Säästöpankkikeskukseen Säästöpankkipalveluiden Liedon toimipisteeseen

Pankkialan ammattilaisia

tuottamaan asiakkaillemme alan ainutlaatuisinta palvelua ja positiivisia asiakaskokemuksia eri palvelukanavissa.

Etsimme joukkoomme useita uusia pankkialasta ja asiakaspalvelusta innostuneita jo alalla kyntensä näyttäneitä konkareita tai uusia tulevaisuuden tekijöitä kokoaikaisiin tehtäviin.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset asiakaspalveluasennetta sekä myyntihenkisyyttä. Lisäksi odotamme sinulta

  • kokemusta puhelimessa tai digitaalisissa palvelukanavissa tapahtuvasta asiakaspalvelutyöstä
  • innostusta uuden oppimiseen ja ongelmatilanteiden ratkaisemiseen
  • aktiivista työskentelyotetta
  • valmiutta työskennellä myös iltaisin (palveluaikamme on klo 8-22)

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan pankkialan ytimessä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä alan asiantuntijana. Tehtävänäsi on vastata siitä, että yksityisasiakkaidemme päivittäinen asiointi eri palvelukanavissa on sujuvaa ja laadukasta. Pääosa asiakaspalvelusta tapahtuu puhelimitse, mutta lisäksi kohtaat asiakkaita muun muassa chatin ja verkkopankin välityksellä. Käytössämme on modernit digitaaliset työvälineet ja pääset osaksi motivoitunutta ja kehittyvää työyhteisöä. Tiesithän, että Lietoon pääset Turusta kätevästi, vaikka bussilla!

Tahdomme Säästöpankkiryhmässä olla asiakaskokemuksessa Suomen ykkönen! Tämän tavoitteen toteuttamisessa sinun roolisi on ensisijaisen tärkeä. Haluamme erottua asiakkaidemme talouden huippuasiantuntijana ja kohdata asiakkaamme ihmisläheisellä, joustavalla ja hyväntuulisella palvelulla kaikissa palvelukanavissa.

Hae meille 16.9.2019 mennessä! Toimithan nopeasti, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Liedon toimipisteen esimieheltä Niina Jaloselta, puh. 050 5677 336, parhaiten tavoitettavissa keskiviikkona 28.8 klo 8-14, perjantaina 6.9 klo 9-12 sekä tiistaina 10.9 klo 14-16.