Pankinjohtaja
OP Vakka-Auranmaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

OP Vakka-Auranmaa on valtakunnalliseen OP Ryhmään kuuluva, tulevaisuuslähtöisesti kehittyvä täyden palvelun osuuspankki. Joukkueemme muodostavat 59 yhteen hiileen puhaltavaa OP-ammattilaista. Pankillamme on 41.541 asiakasta ja 24.113 omistaja-asiakasta, joita palvelemme arvojemme mukaisesti ihmisläheisesti, vastuullisesti ja yhdessä menestyen. Tarjoamme nykyisille ja uusille henkilö- ja yritysasiakkaillemme laadukkaat ja kattavat finanssipalvelut toimialueemme suurimpana pankkina. Toimipisteemme sijaitsevat Aurassa, Marttilassa, Mynämäessä, Nousiaisissa, Paattisilla, Pöytyällä sekä Tarvasjoella. Palvelemme asiakkaitamme monikanavaisesti ja joustavasti konttori-, verkko-, mobiili- ja puhelinpalveluilla.  

 

Nautitko laaja-alaisen myynnin johtamisesta henkilö- ja yritysasiakasliiketoiminnassa? Ohjaako asiakaskokemusajattelu tekemistäsi? Oletko kehittäjä, joka saa aikaan uudistumista?

 

Haemme nyt OP Vakka-Auranmaalle osaavaan, aktiiviseen ja uudistuvaan joukkoomme pankinjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

 

Pankinjohtaja

 

Tehtävässäsi vastaat OP Vakka-Auranmaan henkilö- ja yritysasiakasliiketoiminnasta, niiden tuloksellisuudesta sekä työntekijä- ja asiakaskokemuksesta yhteistyössä muiden liiketoiminta-alueiden ja toimintojen kanssa. Pankinjohtajan vastuulla ovat myös markkinointi ja viestintä.

 

Vastaat pankissamme näiden toimintojen osalta strategian toteutuksesta, resursoinnista ja osaamisesta asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti sekä toiminnan sääntelynmukaisuudesta. Johdat henkilöstöä valmentavalla otteella motivoiden ja innostaen sekä ylläpidät ja luot yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa painottaen erityisesti hyvien asiakassuhteiden luomista. Johdat ja edistät määrätietoisesti itseohjautuvan ja ketterän toimintakulttuurin toimeenpanoa organisaatiossamme suuntaa näyttäen.

 

Toimit työssäsi tiimiesimiestemme, luottopäällikkömme sekä moniosaavien asiakkuustiimiemme valmentavana esimiehenä. Toimit myös pankin johtoryhmän ja rahoitusjohdon jäsenenä. Työsi painottuu vahvasti johtamiseen ja valmentamiseen, mutta sisältää myös edustuksellisia ja riskienhallinnallisia tehtäviä.

 

Tunnistatko tästä itsesi?

 

Sinulla on näyttöjä menestyksellisestä henkilöjohtamisesta sekä kykyä johtaa laaja-alaista myyntiä henkilö- ja yritysasiakasliiketoiminnassa tuloksellisesti. Sytyt valmentamisesta ja siitä, että saat aikaan erinomaisia tuloksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus-, vaikuttamis- sekä neuvottelutaidot ja olet hyvä tiimipelaaja niin johtoryhmätyöskentelyssä kuin yli organisaatiorajojen. Luot ympärillesi energiaa ja positiivista tunnelmaa.  

 

Olet yrittäjähenkinen vastuunkantaja ja verkostoituja. Sinulla on kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sinussa asuu kehittäjä, joka saa aikaan uudistumista ja ihmiset mukaansa muutokseen. Työtäsi ohjaa asiakaskokemusajattelu ja sinulla on kyky johtaa asiakkuuksia digitaalisiin asiointikanaviin perinteisten rinnalla. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä kokemusta esimies- ja johtamistehtävistä. Lisäksi omaat vankkaa kokemusta henkilö- ja yritysrahoituksesta.  

 


Tule osaksi innostunutta joukkuettamme!
 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaativan työn uudistuvassa ja kehittyvässä organisaatiossa, kannustavan työyhteisön tuen, mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä pankkimme ja koko OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

 

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon ja laajan hoitokuluvakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut.


Miten tästä eteenpäin?


Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Lasse Vehviläinen (puh. 050 348 8336) seuraavina ajankohtina: ma-ti 11.-12.10.2021 klo 13-14, ma 18.10.2021 klo 13-14 tai to 21.10.2021 klo 13-14.

  

Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.10.2021 osoitteessa op-careers.fi.

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.   

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot