Pankinjohtaja
Pohjolan Osuuspankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

PANKINJOHTAJAA

Vastaat pankkimme henkilöasiakasliiketoiminnan strategisesta ja operatiivisesta johtamisesta sekä kehittämisestä. Toimit pankin 12 kohtaamispaikan ja Rovaniemen alueen lähiesimiesten esimiehenä. Teet luottopäätöksiä sekä johdat ja kehität asiakkuuksia ja tuloksellista myyntiä. Luot yhdessä henkilökunnan kanssa ylivertaisia asiakaskokemuksia. Seuraat markkina- ja kilpailutilannetta sekä vastaat liiketoiminnan kilpailukyvystä. Vastaat ja raportoit tuloksellisuudesta toimitusjohtajalle sekä olet pankin johtoryhmän jäsen. Toimipaikkasi on Rovaniemellä ja tehtävä edellyttää liikkumista koko toiminta-alueella.

Sinulta odotamme

Olet etsimämme finanssialan ammattilainen, mikäli sinulla on vankkaa kokemusta laaja-alaisen myynnin tuloksellisesta johtamisesta ja motivaatiota edelleen kehittää ammattitaitoasi. Ymmärrät henkilöasiakasliiketoimintaa ja olet kerryttänyt käytännön kokemusta rahoituksesta. Eduksesi katsomme varallisuudenhoidon osaamisen sekä markkinointikokemuksen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Teet vastuullisesti päätöksiä ja saat aikaan tuloksia.

Esimiehenä olet avulias, kannustava ja helposti lähestyttävä. Lähestymistapasi  on innovatiivinen, ja sinulta löytyy kykyä ja rohkeutta ratkaista ongelmia vaihtelevissa ja vaativissa tilanteissa. Olet eteenpäin katsova sosiaalinen verkostoituja, joka pystyy osaamisellaan vakuuttamaan kuulijansa.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden osaavassa työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi finanssialan ammattilaisena. Pääset mukaan pankkimme menestystarinaan. Saat ympärillesi innostavan ja kannustavan tiimin sekä ammattilaisten tuen. Pääset luonnollisesti osaksi OP Ryhmän ja talomme monipuolisista, kilpailukykyisistä henkilöstöeduista.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Kokkonen, nro 0407613112. Parhaiten Mikon tavoittaa 17.2. klo 12-14 tai 25.2. klo 8.30-10. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, lähetä hakemuksesi op-careers.fi -sivuston kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.3.

Hae nyt

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1340555
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi
  • Lisätietoja antaa: Mikko Kokkonen, nro 0407613112. Parhaiten Mikon tavoittaa 17.2. klo 12-14 tai 25.2. klo 8.30-10