(Poistunut julkaisusta)

Pankinjohtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Helsingin pk-yritysasiakkuudet -yksikön esimiehen siirtyessä OP Helsingissä uusiin tehtäviin haemme

PANKINJOHTAJAA

Johdat Helsingin alueella pk-yritysasiakkuuksien hankintaa ja laaja-alaista asiakkuuksien hoitamista ja myyntiä. Vastaat yksikkösi tuloksellisuudesta, kehittämisestä sekä erinomaisesta asiakaskokemuksesta yhteistyössä eri liiketoiminta-alueiden kanssa. Toimit esimiehenä myynnin ammattilaisille. Näytät esimerkkiä johtamisellasi ja innostat energisellä asenteellasi tiimiäsi saavuttamaan tavoitteet. Varmistat finanssialan sääntelyn mukaisen osaamisen ja tekemisen omassa yksikössäsi ja valmennat asiantuntijoita kehittymään työssään.

Tehtäväsi on osallistua aktiivisesti ja ratkaisukeskeisesti asiakkuuksien ja myynnin kehittämiseen koko pankissa yhteistyössä kollegoidesi kanssa. Edistät liiketoiminnan kasvun ja strategisten painopistealueiden toteutumista vastaamalla erilaisten toimenpidesuunnitelmien ja hankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta. Toimit yritys- ja yhteisöasiakkuudet liiketoiminta-alueen johtoryhmässä. Raportoit tehtävässäsi yritysasiakasliiketoiminnasta vastaavalle johtajalle.

Mitä odotamme sinulta

Odotamme sinulta yritys- ja yhteisöasiakkuuksien palvelukokonaisuuksien ymmärrystä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn vaativassa toimintaympäristössä. Olet myynnillinen verkostoituja, joka osaa johtaa laaja-alaista ja aloitteellista ratkaisumyyntiä sekä asiakaskokemusta.

Sinulla on kokemusta tuloksellisista, vaativista myynti- tai esimiestehtävistä sekä myynnin valmentamisesta. Odotamme sinulta vahvoja taitoja ja näyttöjä hyvästä henkilöstöjohtamisesta sekä tuloksellisesta yhteistyöstä yli organisaatiorajojen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Luot ympärillesi positiivista tunnelmaa. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä jatkuvasta oppimisesta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi menestyvässä pankissa. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Yli-Isotalo, p. 050 405 3242 tai mikko.yli-isotalo@op.fi

Näetkö itsesi työskentelemässä tässä tehtävässä? Voit hakea tehtävään kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OP urasivujen kautta 19.11. mennessä. Älä jätä hakemista viime tippaan, sillä voimme aloittaa haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.