Pankinjohtaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme noin 500 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin.

Haemme OP Helsinkiin Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuudet-toimintoon vakituiseen työsuhteeseen

PANKINJOHTAJAA

Tehtävässä vastuullesi kuuluu varallisuudenhoidon myynnin johtaminen ja organisointi pankin kaikille asiakkuusryhmille. Toimit esimiehenä myynnin ammattilaisille ja osallistut Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuudet-toiminnon liiketoiminnan kehittämiseen. Raportoit tehtävässäsi Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuuksista vastaavalle johtajalle.

Mitä odotamme

Odotamme sinulta kokemusta myynnin johtamisesta sekä varainhoitoratkaisuiden ja pääomamarkkinoiden syvällistä tuntemusta. Olet myynnillinen verkostoituja, joka osaa johtaa laaja-alaista ja aloitteellista ratkaisumyyntiä sekä asiakaskokemusta. Edellytämme sinulta myös pankin toiminta-alueen tuntemusta.

Pääset ohjaamaan sitoutunutta ja osaavaa työyhteisöämme arvojemme ja strategiamme mukaisesti. Sinulla on aiempaa esimieskokemusta vähittäispankkitoiminnassa ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä jatkuvasta oppimisesta.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mahdollisuuden päästä luomaan toimialan parasta asiakaskokemusta ja vaikuttaa satojentuhansien asiakkaiden pankkiasioinnin sujuvuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kasvun mahdollisuudet tarjoavassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan aktiiviseen työyhteisöön ja saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi menestyvässä pankissa.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille CV:si ja työhakemuksesi palkkatoivomuksineen OP:n urasivujen kautta 26.5.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävään pikimmiten. Lisätietoja tehtävästä antaa Private- ja varallisuudenhoitoasiakkuudet –toiminnon johtaja Markus Malviniemi puh. 050 387 72 59.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268305
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki