(Poistunut julkaisusta)

Panimotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.3.2020

Etsimme asiakkaallemme panimotyöntekijää Sipooseen.

 

Työpaikka sijaitsee Hiekkamäentiellä Sipoossa, pienpanimossa, jossa valmistetaan ja pullotetaan luomukombuchaa käsityönä. Työ pitää sisällään pullotusta, korkkien kiinnitystä, etikettien liimaamista sekä pakkaamista, välineiden puhdistamista ja siivoamista. Kaikki työ tehdään käsityönä.

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, vaan koulutamme työntekijän työhön. 

Hakijalta odotamme tarkkaa, tunnollista ja ripeää työotetta, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä olla valmis suorittamaan rutiininomaisia työtehtäviä.

Hygieniapassi on välttämätön.

Työtä on tarjolla aluksi minimissään 1-2 pvä. /vko. Työajat sijoittuvat alkuun päivävuoroihin n. klo 7-18 välille.

Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva.

Palkka: 12€/h

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.