(Poistunut julkaisusta)

Panimotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme asiakkaallemme Tamperelaiselle panimolle panimotyöntekijää!

Työtehtäviin kuuluu monipuoliset panimotuotteiden valmistuksen aputoiminnot aina tuotteiden tölkitykseen/pullotukseen ja pakkaukseen saakka.

Työtä tehdään kolmessa vuorossa (katkeava 3-vuorotyö). Palkkaus Panimoiden ja virvoitusjuomatehtaiden TES.

Hakijalta edellytetään oikeaa asennetta, valmiutta 3-vuorotyöhön, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hakijan eduksi luetaan aiempi kokemus elintarvike-, tuotanto- tai panimoalan työstä.

Jos olet todellinen tiimipelaaja joka on aidosti halukas oppimaan uutta, saatat olla juuri etsimämme tekijä!

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Toimi nopeasti, sillä hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Janne Malmisaari ( 044 412 4637 / janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi)

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti (digitaalinen markkinointi)
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkpalvelu.fi