(Poistunut julkaisusta)

Panimohyllyttäjä pk-seudulle
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Humanlink VOIMAHYLLYTYS (Humanlink Finland Oy) kuuluu Transval-konserniin. Konseptejamme ovat VOIMAHYLLYTYS, VOIMAKASSA ja VOIMARYHMÄ-myyntipalvelut. Konseptimme työllistävät tällä hetkellä noin 800 henkilöä Suomessa ja Baltian maissa. Tule mukaan kasvavaan ja kansainväliseen joukkoomme! Humanlink VOIMAHYLLYTYS - Olemme erikoistuneet hyllysaatavuuden ja henkilöstön sisäisen optimoinnin kehittämiseen.

Etsimme Voimahyllytys - konseptiimme panimopuolelle hyllyttäjiä pk-seudulle.

Tarjoamme sinulle joustavaa työtä, jossa työvuorot alkavat aamusta (aloitusajassa joustovaraa)  päättyvät aamupäivän aikana.

Työ vaatii liikkumisvalmiutta. Työnantaja korvaa toimipisteiden välillä tulevat liikkumiskustannukset, sekä nämä ovat työaikaa.

Työvuoroja on tarjolla aluksi 2-5 vuoroa viikossa n.18-24.h/vko  ja kokemuksen karttuessa työtunteja voidaan lisätä ja mahdollisuus päästä jopa täysiin viikkotunteihin. 

Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan hyvin omiin työvuoroihisi! Suunnittelemme työvuorot aina etukäteen työntekijät ilmoittaman käytettävyyden mukaan.

Työ soveltuu hyvin lisätyöksi, pienten lasten vanhemmille, urheilijoille sekä opiskelijoille.

Koulutamme sinut työhön, joten aikaisempi kokemus hyllytystyöstä ei ole välttämätön. Oma asenne ja motivaatio ratkaisee.

Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan. Tarjoamme työtä pitkälle ajanjaksolle tarpeesi mukaan ja etsimme pitkäaikaisia työntekijöitä.

Lisätietoja työtehtävistä voi kysyä osoitteesta rekrytointi@humanlink.fi