(Poistunut julkaisusta)

Panimo-operaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2020

Pyynikin Brewing Company työllistää n. 30 alan ammattilaista. Saman katon alla toimivat tuotannon lisäksi laboratorio, myynti ja markkinointi. Pyynikin Brewing Companyn vuotuinen tuotantokapasiteetti on n. 3 miljoona litraa ja kasvaa jatkuvasti.

https://pyynikin.com/

Haluatko sinä osaksi Tamperelaista menestystarinaa ja loistavaa työyhteisöä?

Etsimme nyt Pyynikin Brewing Companylle prosessityön kokemuksella varustettua PANIMO-OPERAATTORIA!

Valittu henkilö tulee toimimaan kellariosaston juoman valmistuksen prosessien parissa. Tehtäviin kuuluu mm. laadunvalvontaa, ylläpitoa ja huoltotöitä. Työvuorot ovat kestoltaan 12h ja suoritetaan torstaista lauantaihin.

Hakijoilta edellytetään ripeyttä ja tarkkuutta sekä aiempaa kokemusta ja/tai soveltuvaa työtä prosessityöstä. Kokemus elintarvike- tai panimoalalta luetaan hakiijan eduksi.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja työsuhde solmitaan aluksi 4 kk mittaiseksi, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon. Palkkaus panimoalan ja virvoitusjuomatehtaiden TES, kokemus ja osaaminen huomioidaan palkkauksessa.

Tämä on juuri Sinun mahdollisuutesi päästä työskentelemään osana mahtavaa tiimiä vetovoimaisessa suomalaisessa yrityksessä, joka vie suomalaista panimo-osaamista maailmankartalle!

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointisuunnittelija
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi