(Poistunut julkaisusta)

Palveluyksikön johtaja toimintakeskukseen
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haluatko päästä suunnittelemaan ja kehittämään uutta toimintakeskusta? Rinnekoti on avaamassa uutta toimintakeskusta Espooseen. Yksikkö tarjoaa työllistymistä ja osallisuutta edistäviä palveluita kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Haemme
PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA

Yksikön johtajana vastaat uuden, kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille palvelua tarjoavan yksikön toiminnasta, asiakkuuksista ja tuloksesta uudella toiminta-alueellamme Espoossa. Suunnittelet ja kehität toimintakeskuksen palveluja ja pääset vaikuttamaan  moniammatillisen työryhmän muodostamiseen. Johdat ja kehität yksikköä niin, että toiminta vastaa asiakkaidemme tarpeita. Toimit henkilöstön esimiehenä ja osallistut myös päivittäiseen ohjaustyöhön yksikössä. Olet perehtynyt itsemääräämisoikeuden toteutumiseen, puhetta tukeviin ja korvaaviin kommunikointimenetelmiin sekä osallisuuden tukemiseen ja kuntouttavaan työotteeseen.

Edellytämme
- soveltuvaa sote-alan amk-tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- autismiosaamista ja kokemusta kehitysvamma-alasta tai työkokemusta psykiatriselta puolelta
- osaamista kohdata haastavaa käytöstä ja tukea henkilökuntaa haastavissa tilanteissa
- kokemusta esimiestehtävistä tai suoritettuja esimiestyön opintoja
- hygieniapassia
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia (Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut).

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä aikaansaavaa työotetta. Yksikön johtajana sitoudut vahvasti säätiön toiminnan laadun kehittämiseen.

Tartu tilaisuuteen päästä vaikuttamaan uuteen yksikköön ja kartuttamaan omaa kokemustasi kehitysvammaisten parissa! Tehtävässä pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti, kerryttämään kokemusta esimiestyöstä sekä vaikuttamaan uudella toiminta-alueella. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2018. Työ alkaa perehdytyksellä Espoon Lakistossa ja uuteen toimintakeskukseen siirrytään vuoden 2019 puolella.

Olemme Suomen merkittävin alan toimija ja seuraamme alan käytäntöjä aktiivisesti, ja vaikutamme niihin. Järjestämme henkilöstölle säännöllisesti koulutusta ajankohtaisista aiheista. Lisäksi tarjoamme laajan työterveyshuollon ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. Pyydämme valitulta rikosrekisterilain mukaisen otteen esitettäväksi. Rinnekoti on savuton työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijöiltä edellytetään tiettyjen rokotteiden voimassaoloa tartuntatautilain mukaisesti.

Odotamme innolla hakemustasi 12.11.2018 mennessä.