(Poistunut julkaisusta)

Palveluyksikön johtaja Lakiston työtoimintaan
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Nykyisen henkilön siirtyessä Rinnekodin urapolulla eteenpäin haemme Lakiston työtoimintaan

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA

vastaamaan kehitysvammaisille henkilöille palvelua tarjoavan yksikön toiminnasta, tuloksesta ja henkilöstön johtamisesta. Yksikkö tarjoaa työllistymistä ja osallisuutta edistävää työ- ja päivätoimintaa, jossa keskiössä on tarjota asiakkaille mahdollisuus oppia uusia taitoja sekä edetä henkilökohtaisella työllistymisen polulla. Yksikkö sisältää kuusi toiminnallista ryhmää, mm. metsäryhmän, puutarhan ja kulttuuriryhmän. Toiminta perustuu erityistarpeiden tunnistamiseen ja kirjalliseen palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan.

Palveluyksikön johtajana pääset kehittämään uusia toimintatapoja yhdessä tiimisi kanssa. Saat johdettavaksesi itseohjautuvat tiimit, jotka toivovat vetäjältään luottoa ja valmennuksellista työotetta. Olet kannustava ja osallistava esimies, joka kykenee oma-aloitteiseen päätöksentekoon. Tukenasi on kokenut esimiesmentori, moniammatillinen työyhteisö sekä kollegat ja oma esimiehesi.

Edellytämme
- sosiaali-/terveydenhuollon alan korkeakoulututkintoa, esimerkiksi sosionomi, sairaanhoitaja, toimintaterapeutti AMK
- kehitysvamma-alan työkokemusta
- kokemusta esimiestehtävistä tai esimiesopintoja
- valmiutta sitoutua Rinnekodin arvoihin, laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme motivoivan työnkuvan ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ison toimijan palveluksessa. Tarjoamme kilpailukykyisen sopimuspalkan ja mahdollisuuden puhelinetuun. Lisäksi kauttamme saat lakisääteistä laajemman työterveyshuollon sekä kattavan liikunta- ja kulttuuriedun. Tarvittaessa on mahdollista vuokrata asunto kauttamme. Alueella on myös päiväkoti. 

Työ alkaa 8.4. tai sopimuksen mukaan. Pyydämme tehtävään valitulta nähtäväksi rikosrekisteriotteen. Olemme savuton organisaatio, jossa työhöntulotarkastukseen kuuluu huumeseula ja rokotussuojan tarkistus tartuntatautilain mukaisesti.

Lakiston työtoiminta sijaitsee Espoon Lakistossa rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä, jossa on monipuoliset mahdollisuudet työllistymisen palveluille. Yksikkö on saavutettavissa sekä julkisilla liikennevälineillä että autolla eri suunnista.

Hae paikkaa 21.3. mennessä. Odotamme innolla hakemustasi!