(Poistunut julkaisusta)

Palveluyksikön johtaja kehitysvammaisten asumisyksikköön
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Piikujan asumisyksikkö sijaitsee Vantaalla ja tarjoaa yksilöllistä asumisen palvelua 19 aikuiselle asiakkaalle. Toiminta perustuu asiakkaiden erityistarpeiden tunnistamiseen, palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan sekä yksilölliseen elämänsuunnitteluun. Kaikki toimintamme tapahtuu asiakkaiden itsemääräämisoikeutta kunnioittaen.


Tule Vantaalle Piikujan asumisyksikköön
PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAKSI

Tehtävässäsi vastaat kehitysvammaisille henkilöille palvelua tarjoavan Piikuja asumisyksikön laadukkaasta toiminnasta, tavoitteiden saavuttamisesta ja henkilöstön johtamisesta. Jos tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta, olet varmasti etsimämme henkilö: Olet kannustava ja osallistava esimies, joka omalla esimerkillä ja valmentavalla otteella saa tiimin toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Esimiehenä varmistat, että palvelumme toteutetaan laadukkaasti, sujuvasti ja arvojemme mukaisesti. Ideoit helposti uusia tapoja, joilla osallistaa asiakasta yhä enemmän omaan arkeensa. Olet tavoitteellinen ja pohdit, kuinka toimintaa voisi kehittää yhä asiakaslähtöisemmäksi. Tukenasi tässä on tietysti Piikujan sitoutunut ja kehittämismyönteinen tiimi. Piikujalla työvire on hyvä ja yksikön osaavien ammattilaisten kanssa työnteko on mukavaa. Tähän tiimiin on helppo tulla mukaan.

Edellytämme sinulta
- soveltuvaa sote-alan amk-tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- vähintään vuoden kokemusta kehitysvamma-alalta
- vähintään vuoden kokemusta esimiestehtävistä
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia (Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut).

Arvostamme suoritettuja esimieskoulutuksia ja esimiestyön opintoja. Oma-aloitteisuus, päätöksentekokyky ja hyvät yhteistyökyvyt ovat tehtävässä menestymisen kannalta ensiarvoisen tärkeitä. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää organisointikykyä sekä aikaansaavaa työotetta. Yksikön johtajana sitoudut vahvasti säätiön toiminnan laadun kehittämiseen. Saat työsi tueksi esimiesmentorin, oman alueesi esimiestiimin sekä tukipalveluiden asiantuntijoiden tuen. Pääset myös mukaan yksikönjohtajille tarkoitettuun esimiesvalmennukseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, joissa voit haastaa itseäsi ja kokea onnistumista kasvavassa ja kehittyvässä suuressa organisaatiossa. Olemme alan merkittävin yksityinen toimija Suomessa. Meillä työskennellessä voit pätevöityä alan todelliseksi osaajaksi. Saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme kattavan liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon. Tarvittaessa kauttamme on mahdollista vuokrata asunto.

Työ alkaa toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Työaikasi kohdentuu pitkälti arkeen ja päivävuoroihin. Tehtävässä on sopimuspalkka ja mahdollisuus työsuhdepuhelimeen. Olemme savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastukseen kuuluu huumeseula. Työhöntulotarkastuksessa tarkiste-taan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaisesti tiettyjen rokotteiden voimassaoloa.