(Poistunut julkaisusta)

Palveluyksikön johtaja kehitysvammaisten asumisyksikköön
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Tule Espoon Lakistoon Oivalan asumisyksikköön

PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAKSI

Vastaat korkeatasoisen, kehitysvammaisille aikuisille henkilöille palvelua tarjoavan Oivalan asumisyksikön toiminnasta, tavoitteiden saavuttamisesta ja henkilöstön johtamisesta. Yksikkö sijaitsee Espoossa Lakiston alueella ja tarjoaa asumista 20 asiakkaalle viihtyisässä ympäristössä. Toiminta perustuu erityistarpeiden tunnistamiseen, palveluiden toteuttamisen suunnitelmaan sekä yksilölliseen elämän suunnitteluun.

Olet kannustava ja osallistava esimies, joka osallistuu itse myös asiakastyöhön. Pääset kehittämään tukea tarvitsevien asukkaiden elämää yhdessä osaavan ja hyväntuulisen työyhteisön kanssa. Esimiehenä varmistat, että palvelumme toteutetaan laadukkaasti ja sujuvasti.

Edellytämme sinulta
- soveltuvaa sote-alan korkeakoulututkintoa (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi)
- vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalla
- vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestehtävistä.

Arvostamme suoritettuja esimieskoulutuksia ja esimiestyön opintoja. Oma-aloitteisuus, päätöksentekokyky ja taito toimia eri tahojen kanssa on tehtävässä menestymisen kannalta ensiarvoista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, joissa voit haastaa itseäsi ja kokea onnistumista. Olemme alan merkittävin yksityinen toimija Suomessa ja seuraamme alan käytäntöjä ja suuntauksia jatkuvasti sekä vaikutamme niihin. Meillä työskennellessä voit pätevöityä alan todelliseksi osaajaksi. Saat mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja osaamisen kartuttamiseen. Työhyvinvoinnin tueksi tarjoamme kattavan liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon. Tarvittaessa kauttamme on mahdollista vuokrata asunto.

Katso videomme:
https://www.youtube.com/watch?v=AcZ1xOZCVGI

Teemme kolmivuorotyösopimuksen, mutta yksikön johtajana työaikasi kohdentuu pitkälti päivävuoroihin. Olemme savuton työpaikka, jossa työhöntulotarkastukseen kuuluu huumeseula. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tartuntatautilain mukaisesti tiettyjen rokotteiden voimassaoloa.

Innostuitko? Tule työskentelemään kanssamme ja tekemään Rinnekodista paras mahdollinen työpaikka!