Palveluyksikön johtaja kehitysvammaisten asumiseen
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2019

Haluatko päästä suunnittelemaan, kehittämään ja käynnistämään uutta asumisen tuen yksikköä? Uusi yksikkömme Konsta sijaitsee Espoossa kauppakeskus Ison Omenan läheisyydessä ja tarjoaa asumisen tuen ympärivuorokautisia palveluita aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Etsimme nyt
PALVELUYKSIKÖN JOHTAJAA
uuteen asumisen tuen yksikköön Etelä-Espooseen

Yksikön johtajana vastaat kehitysvammaisille henkilöille palvelua tarjoavan yksikön toiminnasta, asiakkuuksista ja tuloksesta uudella toiminta-alueella eteläisessä Espoossa. Suunnittelet ja kehität asumisen tuen palveluja ja pääset vaikuttamaan moniammatillisen työryhmän tiimihengen muodostamiseen. Johdat ja kehität yksikköä niin, että toiminta vastaa aikuisten asiakkaidemme tarpeita. Toimit henkilöstön kannustavana ja osallistavana esimiehenä ja osallistut itse myös päivittäiseen ohjaustyöhön yksikössä. Olet perehtynyt itsemääräämisoikeuden toteutumiseen ja puhetta tukeviin ja korvaaviin kommunikointimenetelmiin.

Edellytämme
- soveltuvaa sote-alan amk-tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- vähintään kahta vuotta kokemusta kehitysvamma-alasta
- vähintään kahta vuotta kokemusta esimiestehtävistä
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia (Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut)
- hygieniapassia.

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä aikaansaavaa työotetta. Yksikön johtajana sitoudut vahvasti säätiön toiminnan laadun kehittämiseen.

Tartu tilaisuuteen päästä vaikuttamaan uuteen asumisyksikköön uudella toiminta-alueellamme. Tukenasi uuden yksikön avaamisessa sinulla on esimiesmentori, oma esimiehesi sekä osaavat esimieskollegat. Tehtävässä pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti ja monipuolisesti. Tarjoamme kilpailukykyisen sopimuspalkan, mahdollisuuden puhelinetuun sekä muita työhyvinvointia tukevia etuja kuten kattavan työterveyshuollon ja laajan liikunta- ja kulttuuriedun, sekä mahdollisuuden osallistua monipuolisiin sisäisiin koulutuksiin.

Rinnekoti on savuton työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijöiltä edellytetään tiettyjen rokotteiden voimassaoloa tartuntatautilain mukaisesti.

 

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236019
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 palvelualuejohtaja Mari Pietarinen puh. 044 7095942, tai etunimi.sukunimi@rinnekoti.fi.