(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastuullinen tekninen isännöitsijä
Jyväskylän Vuokra-asunnot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Tehtäviisi kuuluu keskeisenä osa-alueena asukkaiden palveleminen monenlaisissa asumiseen liittyvissä asioissa. Palvelu hoidetaan tiiviinä tiimityönä, jossa mm. vastaat asiakkaiden kyselyihin sekä selvität ja ratkot erilaisia teknisiä ja muita asumisen ongelmia osana palvelutiimin työryhmää. Hoidat myös huoneistojen korjaustöitä ja teknisiä tehtäviä yhteistyöyritysten kanssa, lukuun ottamatta suunnitelmallisia vuosikorjauksia, jotka ovat ylläpitotiimin vastuulla. Toimit teknisenä asiantuntijana asukaskokouksissa ja osallistut asukasviestintään. Osa työstä tapahtuu kasvokkain asukkaiden kanssa asunnoissa ja toimistolla, osa on asioita valmistelevaa ja loppuunsaattavaa taustatyötä.

Olet palveluhenkinen, yhteistyökykyinen sekä hyvä organisoimaan asioita. Tiimihenkisyys on sinulle luonteenomaista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus. Aikaisempi palvelualan kokemus on eduksi. Liikkuminen kaupungin alueella oleviin kiinteistöihin tapahtuu omalla autolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 21.3.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.