(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaavia
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia apumies sulattajan tehtäviin.

Työ on määräaikainen osa-aikainen kausityö. Työ on vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin. Työtä tehdään työvuorolistan mukaan, vuorojen pituus vaihtelee. Työn kuvaus: apumiehen työt, junien päivittäissiivousta ja vesitystä. Työn aloitus sopimuksen mukaan, työ päättyy syyskuun loppuun (jatkosopimus mahdollisuus).

Työ on hetkistä ja muuttuvaa, joten työntekijältä vaaditaan hyvää stressinsietokykyä, tarkkuutta ja nopeaa reagointikykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olethan avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija, joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot, koska työtä tehdään yksin tai ryhmässä.

Työ opetetaan, mutta siivousalan kokemus katsotaan eduksi. Työssä on oltava 17 vuotta täyttänyt ja turvallisuussyistä on suomen kielen taito pakollinen.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta voi kysyä kohdepäälliköltä Sini Tuulivuo, sähköpostilla sini.tuulivuo(at)sol.fi. Emme ota sähköpostihakemuksia vaan työtä voit hakea nettiosoitteesta www.sol.fi/tyonhakijoille

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.